Xhami me vakum

Përshkrim i shkurtër:

Koncepti i xhamit të izoluar me vakum vjen nga konfigurimi me të njëjtat parime si balonja Dewar.
Vakuumi eliminon transferimin e nxehtësisë midis dy fletëve të xhamit për shkak të përcjelljes së gazit dhe konvekcionit, dhe një ose dy fletë xhami transparente të brendshme me veshje me emetim të ulët reduktojnë transferimin e nxehtësisë rrezatuese në një nivel të ulët.
Xhami i izoluar me vakum arrin një nivel më të lartë të izolimit termik se ai i xhamit izolues konvencional (Njësia IG).


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

0407561887

Koncepti i xhamit të izoluar me vakum vjen nga konfigurimi me të njëjtat parime si balonja Dewar.

Vakuumi eliminon transferimin e nxehtësisë midis dy fletëve të xhamit për shkak të përcjelljes së gazit dhe konvekcionit, dhe një ose dy fletë xhami transparente të brendshme me veshje me emetim të ulët reduktojnë transferimin e nxehtësisë rrezatuese në një nivel të ulët.VIG-i i parë në botë u inovua në vitin 1993 në Universitetin e Sidneit, Australi.VIG arrin një termoizolim më të lartë se lustrimi izolues konvencional (IG Unit).

Përfitimet kryesore të VIG

1) Izolimi termik

Hendeku i vakumit redukton ndjeshëm përçueshmërinë dhe konvekcionin, dhe veshja me nivel të ulët E redukton rrezatimin.Vetëm një fletë xhami e ulët E lejon më shumë dritë natyrale në ndërtesë.Temperatura e xhamit VIG nga brenda është afër temperaturës së dhomës, e cila është më komode.

2) Izolimi i zërit

Tingulli nuk mund të transmetohet në vakum.Xhamat VIG përmirësojnë ndjeshëm performancën e dobësimit akustik të dritareve dhe fasadave.VIG mund të reduktojë më mirë zhurmat me frekuencë të mesme dhe të ulët, të tilla si trafiku rrugor dhe zhurma e jetës.

 

Xhami me vakum kundrejt xhamit të izoluar

3) Më e lehtë dhe më e hollë

VIG është shumë më i hollë se njësia IG me hapësirë ​​ajri në vend të një hapësire vakumi 0,1-0,2 mm.Kur aplikohet në një ndërtesë, dritarja me VIG është shumë më e hollë dhe më e lehtë se ajo me njësinë IG.VIG është më e lehtë dhe më efikase se xhami i trefishtë për të ulur faktorin U të dritares, veçanërisht për shtëpitë pasive dhe ndërtesat me energji zero.Për restaurimin e ndërtesave dhe zëvendësimin e xhamit, VIG-i më i hollë preferohet nga pronarët e ndërtesave të vjetra, pasi ka performancë më të lartë, kursim energjie dhe qëndrueshmëri.

4) Jetë më e gjatë

Jeta teorike e VIG-së tonë është 50 vjet dhe jeta e pritshme mund të arrijë 30 vjet, duke i afruar jetëgjatësisë së materialeve të kornizave të dyerve, dritareve dhe perdeve.

1710144628728

  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni