Xham i laminuar Dupont SGP

  • Xham i laminuar i autorizuar nga Dupont SGP

    Xham i laminuar i autorizuar nga Dupont SGP

    Informacioni bazë DuPont Sentry Glass Plus (SGP) është i përbërë nga një përbërje e fortë plastike e ndërlidhur që është e laminuar midis dy shtresave të xhamit të kalitur.Ai zgjeron performancën e xhamit të laminuar përtej teknologjive aktuale pasi shtresa e ndërsjellë ofron pesë herë më shumë forcë ndaj këputjes dhe 100 herë ngurtësi të shtresës më të zakonshme PVB.Veçori SGP (SentryGlas Plus) është një jon-polimer i esterit të etilenit dhe acidit metil.Ajo ofron më shumë avantazhe në përdorimin e SGP si një material ndërshtresor ...