Sistem xhami me profil U me performancë të lartë

  • Çfarë është xhami i profilit U/ xhami i kanalit U?

    Çfarë është xhami i profilit U/ xhami i kanalit U?

    Çfarë është xhami i profilit U/ xhami i kanalit U?Xhami i profilit U/ Xhami i kanalit U është një xham i tejdukshëm në formë U i prodhuar në disa gjerësi që variojnë nga 9″ deri në 19″, gjatësi deri në 23 këmbë dhe fllanxha 1,5″ (për përdorim të brendshëm) ose 2,5″ (për përdorim të jashtëm).Fllanxhat e bëjnë xhamin tredimensional të vetë-mbështetës, duke e lejuar atë të krijojë hapësira të gjata xhami të pandërprerë me elemente minimale të kornizës – ideale për aplikimet e ndriçimit të ditës.Xhami i profilit U/ xhami i kanalit U është relativisht i lehtë për t'u instaluar.Një...
  • Sistemi i xhamit të profilit U me performancë të lartë/xhami me kanal U

    Sistemi i xhamit të profilit U me performancë të lartë/xhami me kanal U

    Informacioni bazë Xhami i profilit U ose xhami i quajtur U kanal e ka origjinën nga Austria.Gjithashtu prodhohet mbi 35 vjet në Gjermani.Si një nga materialet tipike që përdoret në projekte ndërtimi në shkallë të gjerë, xhami i profilit U aplikohet gjerësisht në Evropë dhe Amerikë.Aplikimi për xhamin e profilit U në Kinë daton nga vitet 1990.Dhe tani shumë zona në Kinë e përdorin atë për trendin e saj të dizajnit me bazë ndërkombëtare.Xhami i profilit U është një lloj i syzeve të derdhjes.Është një progres i formimit në t...