Sistemet e xhamit të sheshit të akullit

  • Sistemet e xhamit të sheshit të akullit

    Sistemet e xhamit të sheshit të akullit

    Informacioni bazë Yongyu Glass, anëtari shitës i Shoqatës së Sheshit të Akullit të SHBA-së, ka eksportuar produkte qelqi të kalitur 1/2” dhe 5/8” të miratuara nga SGCC në industrinë e sheshit të akullit në SHBA që nga viti 2009. Ne eksportojmë me cilësi të lartë dhe me çmime të arsyeshme produktet e xhamit të temperuar për klientët tanë dhe ndajnë fitimet nga tregtia.Avantazhe të tjera Sistemi i qelqit të sheshit të temperuar në akull përdoret jashtëzakonisht për të mbrojtur audiencën pas tij.Sistemet e xhamit të sheshit të akullit të kalitur shërbejnë për disa qëllime, duke përfshirë: 1) Mbrojtjen e ...