Sistemi i prodhimit të energjisë prej xhami me profil të ulët hekuri U

  • Sistemi i gjenerimit të energjisë me xham me profil të ulët hekuri/U

    Sistemi i gjenerimit të energjisë me xham me profil të ulët hekuri/U

    Informacioni bazë Materialet e ndërtimit të qelqit të prodhimit të energjisë me profil të ulët hekuri U (UBIPV) kombinojnë avantazhet e xhamit ndërtimor të profilit U dhe sistemit të prodhimit të energjisë diellore për të promovuar mbrojtjen e mjedisit të gjelbër dhe kursimin e energjisë dhe reduktimin e emetimeve.UBIPV dhe qyteti mund të kombinohen në mënyrë harmonike për ta bërë fotovoltaik një pjesë të jetës njerëzore.Jo vetëm që është një material ndërtimi, por gjithashtu mund të arrijë qëllime të kursimit dhe gjenerimit të energjisë, dhe gjithashtu mund të kombinohet organikisht me ...