Fabrika dhe prodhuesit e Sistemit të Gjenerimit të Energjisë së Energjisë së Qelqit në Kinë me profil të ulët hekuri UYongyu

Sistemi i gjenerimit të energjisë me xham me profil të ulët hekuri/U

Përshkrim i shkurtër:


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Informacioni bazë

Materialet e ndërtimit të qelqit të prodhimit të energjisë me profil të ulët hekuri U (UBIPV) kombinojnë avantazhet e xhamit ndërtimor të profilit U dhe sistemit të prodhimit të energjisë diellore për të promovuar mbrojtjen e mjedisit të gjelbër dhe kursimin e energjisë dhe reduktimin e emetimeve.UBIPV dhe qyteti mund të kombinohen në mënyrë harmonike për ta bërë fotovoltaik një pjesë të jetës njerëzore.Jo vetëm që është një material ndërtimi, por gjithashtu mund të arrijë qëllime të kursimit dhe gjenerimit të energjisë, dhe gjithashtu mund të kombinohet organikisht me mure perde LED, xham elektrokromik dhe sisteme kontrolli inteligjente.Për të realizuar vlerën e shtuar të gjelbër dhe vlerën e shtuar të lartë të ndërtesave dhe për të përmirësuar cilësinë e përgjithshme të ndërtesave, UBIPV është drejtimi i zhvillimit të ndërtesave të gjelbra në të ardhmen.

Materialet e ndërtimit të qelqit të gjenerimit të energjisë U (UBIPV) mund të montohen ose modularizohen, gjë që redukton në mënyrë efektive pjesët strukturore të instaluara në ndërtesa dhe sistemet e prodhimit të energjisë diellore, zvogëlon kostot e materialeve dhe kostot e mirëmbajtjes së punës dhe përmirëson prakticitetin dhe vlerën e përdorimit gjithëpërfshirës të ndërtesave. .

(UBIPV) vetitë fizike

Rezistenca mekanike: 700-900N/mm2;pas kalitjes>1800 N/mm2;

Fortësia e Mohs: 6-7

Moduli i elasticitetit: 6000-7000 N/mm2;

Koeficienti linear i zgjerimit (rritja e temperaturës 1 gradë Celsius): 75-85×10-7;

Stabiliteti kimik: 0.18mg;

Transmetimi: instalim i zakonshëm me grimca të imta, me një rresht super të bardhë 91%;instalimi me dy rreshta 80%;

Koeficienti i transferimit të nxehtësisë: instalim me një rresht <4,9 W/㎡·K, instalim me dy rreshta <2,35 W/㎡·K, instalim me dy shtresa pas petëzimit <2 W/㎡·K;

Kapaciteti i izolimit të zërit: instalimi me një rresht të reduktuar me 27db;instalimi me dy rreshta të reduktuar me 38db;instalimi i dyfishtë i laminuar i reduktuar me më shumë se 40db;

Kufiri i rezistencës ndaj zjarrit: 0.75h;

Gama e Aplikimit

Materialet e ndërtimit të qelqit për prodhimin e energjisë të profilit U mund të përdoren gjerësisht në çatitë e ndërtesave, në ndërtimin e mureve të izolimit të zërit të murit të jashtëm, autostradave inteligjente, çative të profilizuara, strehimoreve inteligjente, parkingjeve inteligjente, mbulesave bujqësore, çatisë së vilave, mureve të shtëpive dhe dhomave të diellit;

(UBIPV) Karakteristikat

1) Fortësi e lartë, produkti ka forcë të lartë strukturore dhe forcë materiale, mund të përballojë më shumë se 100 kg/m2, nuk është e lehtë për t'u deformuar dhe është rezistent ndaj presionit të borës dhe breshërit.Ngjashëm me strukturën e çelikut të kanalit, është rezistent ndaj presionit të erës dhe shmang plasaritjen e qelizave.

2) Pa kornizë, pa defekte PID.Dizajni me kënd R i xhamit parandalon bllokimin e dritës nga korniza tradicionale, përmirëson tensionin fotovoltaik në mëngjes dhe në mbrëmje dhe zgjat kohën e punës së inverterit.

3) Mund të shkelet, nuk ka nevojë të patrulloni kanalin.Instalimi i sistemit tradicional të prodhimit të energjisë diellore duhet të rezervojë kanalet e inspektimit dhe mirëmbajtjes.Materialet e ndërtimit të qelqit të prodhimit të energjisë në formë U mund të përdoren drejtpërdrejt për instalim dhe mirëmbajtje, gjë që rrit kapacitetin e instaluar për njësi sipërfaqe me 50% krahasuar me paraqitjen tradicionale të hapësirës.

4) Struktura e papërshkueshme nga uji.Hidroizolimi strukturor origjinal zvogëlon më tej koston e mirëmbajtjes dhe nuk kërkon çmontim dhe mirëmbajtje në shkallë të gjerë.Mirëmbajtja pas shitjes është e thjeshtë dhe e shpejtë.

5) Me strukturën e vet të përforcuar të brinjëve, nuk nevojitet asnjë kllapë konstruksioni çeliku, duke kursyer punën dhe materialet.Kostoja e përgjithshme është e krahasueshme me muret tradicionale të perdes së qelqit.

6) Kthimi nga investimi është i lartë dhe hapësira për krijimin është e madhe.Materialet e ndërtimit të xhamit që gjenerojnë energji në formë U mund të përdoren drejtpërdrejt si ndërtesa mbrojtëse të jashtme, të tilla si çatitë, shtresat izoluese dhe muret e jashtme.Investim një herë, të ardhura nga prodhimi i energjisë elektrike mbi 30 vjet.

7) Vetëpastrimi.Me teknologjinë e avancuar të vetëpastrimit, mund të heqë automatikisht pluhurin deri në dhjetë vjet, duke reduktuar kostot e mirëmbajtjes ditore.

8) Cilësi e qëndrueshme dhe jetëgjatësi e gjatë.Sistemi ka një garanci 5-vjeçare dhe komponentët kanë një garanci 10-vjeçare.Garantoni 90% fuqi të vlerësuar brenda 10 viteve dhe 80% fuqi të vlerësuar brenda 25 viteve.

9) Monitorimi në distancë.Zotëroni situatën e punës së sistemit të energjisë diellore në kohë reale.

10) myk vetanak i petëzimit, efikasitet i lartë prodhimi.

Aplikacion

Aplikimi aplikacioni 2 aplikacioni 3

  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni