Njësi xhami me izolim të ulët E

  • Njësi xhami me izolim të ulët E

    Njësi xhami me izolim të ulët E

    Informacioni bazë Xhami me emetim të ulët (ose me pak fjalë xhami me emetim të ulët) mund t'i bëjë shtëpitë dhe ndërtesat më të rehatshme dhe më efikase në energji.Veshje mikroskopike të metaleve të çmuara si argjendi janë aplikuar në xhami, i cili më pas pasqyron nxehtësinë e diellit.Në të njëjtën kohë, xhami i ulët E lejon një sasi optimale të dritës natyrale përmes dritares.Kur disa lita xhami inkorporohen në njësitë e xhamit izolues (IGU), duke krijuar një hendek midis xhamave, IGU-të izolojnë ndërtesat dhe shtëpitë.Reklama...