Certifikata CE e xhamit U të kalitur

Përshkrim i shkurtër:

Produktet tona të xhamit të profilit U të kalitur/xhami me kanal U plotësojnë kërkesat e aplikueshme në lidhje me § 8, Fragmentimi dhe § 9.4, Forca mekanike siç thuhet në standardin evropian EN 15683-1 [1] kur testohen sipas EN 15683-1 [1] dhe EN 1288-4 [2].


Detajet e produktit

Etiketat e produktit


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni