Ndarëse xhami të sigurisë

  • Ndarëse xhami të sigurisë

    Ndarëse xhami të sigurisë

    Informacioni bazë Muri ndarës i xhamit të sigurisë është bërë nga xhami i kalitur/xhami i laminuar/paneli IGU, zakonisht trashësia e xhamit mund të jetë 8mm, 10mm, 12mm, 15mm.Ka shumë lloje të tjera qelqi që zakonisht përdoren si ndarje, për ndarjen e xhamit të mbuluar me brymë, ndarjen e xhamit të kalitur për printimin e ekranit të mëndafshit, ndarjen e xhamit gradient, ndarjen e xhamit të laminuar, ndarjen e xhamit të izoluar.Ndarja e qelqit përdoret më së shumti në zyra, shtëpi dhe ndërtesa komerciale. Ndarja e qelqit të pastër 10 mm është 5 herë më e madhe...