Xhami i lakuar i sigurisë

  • Xham i lakuar i sigurisë / Xham i përkulur i sigurisë

    Xham i lakuar i sigurisë / Xham i përkulur i sigurisë

    Informacioni bazë Nëse xhami juaj i përkulur, i laminuar ose i izoluar i përkulur është për siguri, siguri, akustikë ose performancë termike, ne ofrojmë produkte me cilësi të lartë dhe shërbim ndaj klientit.Xhami i lakuar i kalitur/Xhami i kalitur i lakuar I disponueshëm në shumë madhësi, forma dhe ngjyra Rreze deri në 180 gradë, rreze të shumta, min R800 mm, gjatësia maksimale e harkut 3660 mm, lartësia maksimale 12 metra Gota bronzi e pastër, e lyer, gri, jeshile ose blu e laminuar qelqi/xhami i laminuar i përkulur I disponueshëm në një shumëllojshmëri të...