Заоблено безбедносно стакло

  • Заоблено сигурносно стакло/свиткано безбедносно стакло

    Заоблено сигурносно стакло/свиткано безбедносно стакло

    Основни информации Без разлика дали вашето свиткано, свиткано ламинирано или свиткано изолирано стакло е за безбедност, безбедност, акустика или термички перформанси, ние обезбедуваме производи со врвен квалитет и услуги за клиентите.Заоблено калено стакло/Свиткано калено стакло Достапно во многу големини, форми и бои Радиуси до 180 степени, повеќекратни радиуси, min R800mm, максимална должина на лак 3660mm, максимална висина 12 метри Проѕирни, затемнети бронзени, сиви, зелени или сини очила Заоблени ламинирани стакло/Свиткано ламинирано стакло Достапно во разновидни в...