Затемнети/Замрзнато/Low-E U профил стакло

  • Зелено U профил стакло

    Зелено U профил стакло

    Со цел да се промовира еколошката одржливост, започна производството на Green U канал Стакло.Оваа иницијатива е имплементирана за да се обезбеди поодржлива и еколошка опција за градежната индустрија.Green U channel Glass е нов производ кој обезбедува енергетски ефикасен и еколошки градежен материјал.Овој производ е создаден за да промовира зелена и одржлива животна средина.
  • Затемнети и керамички фрит и замрзнато стакло-профил со низок E/стакло со канали во U

    Затемнети и керамички фрит и замрзнато стакло-профил со низок E/стакло со канали во U

    Основни информации Затемнетиот U профил стакло е обоено стакло кое ги намалува и визуелните и зрачните преноси.Затемнетото стакло речиси секогаш бара термичка обработка за да се намали потенцијалниот термички стрес и кршење и има тенденција повторно да ја зрачи апсорбираната топлина.Нашите производи со затемнети стакла со профил U доаѓаат во низа бои и се подредени по пренос на светлина.Се препорачува да нарачате вистински примероци од стакло за вистинска претстава на бои.Обоените керамички фритчиња се пржат на 650 степени Целзиусови на б...