Tinted / Frosted / Low-E U kaca profil

  • Tinted & Keramik Frit & Frosted-Low-E U Kaca Propil / U Channel Kaca

    Tinted & Keramik Frit & Frosted-Low-E U Kaca Propil / U Channel Kaca

    Inpormasi Dasar Kaca profil Tinted U nyaéta kaca berwarna anu ngirangan pancaran visual sareng radian.Kaca tinted ampir sok merlukeun perlakuan panas pikeun ngurangan poténsi stress termal sarta pegatna sarta condong reradiate panas diserep.Produk kaca profil U tinted kami aya dina sababaraha warna sareng diurutkeun ku transmisi cahaya.Dianjurkeun yén anjeun mesen sampel kaca sabenerna keur ngagambarkeun warna leres.Frits keramik berwarna dipecat dina 650 darajat Celsius kana b ...