Tinted / Frosted / Low-E U kaca profil

  • Kaca profil U héjo

    Kaca profil U héjo

    Dina gerakan ngamajukeun kelestarian lingkungan, produksi Héjo U channel Kaca geus dimimitian.Inisiatif ieu parantos dilaksanakeun pikeun nyayogikeun pilihan anu langkung sustainable sareng ramah lingkungan pikeun industri konstruksi.Héjo U channel Kaca mangrupakeun produk anyar nu nyadiakeun bahan wangunan hémat énergi jeung ramah-eco.Produk ieu diciptakeun pikeun ngamajukeun lingkungan anu héjo sareng sustainable.
  • Tinted & Keramik Frit & Frosted-Low-E U Kaca Propil / U Channel Kaca

    Tinted & Keramik Frit & Frosted-Low-E U Kaca Propil / U Channel Kaca

    Inpormasi Dasar Kaca profil Tinted U nyaéta kaca berwarna anu ngirangan pancaran visual sareng radian.Kaca tinted ampir sok merlukeun perlakuan panas pikeun ngurangan poténsi stress termal sarta pegatna sarta condong reradiate panas diserep.Produk kaca profil U tinted kami aya dina sababaraha warna sareng diurutkeun ku transmisi cahaya.Dianjurkeun yén anjeun mesen sampel kaca sabenerna keur ngagambarkeun warna leres.Frits keramik berwarna dipecat dina 650 darajat Celsius kana b ...