Kami kalibet dina industri kaca arsitéktur saprak 2006

Tentang Kami

Tentang Kami

Yongyu Glass, pilihan anjeun anu paling saé pikeun ngawangun produk kaca ti China.
Perusahaan diadegkeun ku Gavin Pan, anu parantos damel di industri kaca ti taun 2006 sareng ngagaduhan pangalaman ékspor langkung ti 10 taun. Yongyu Glass mangrupikeun anggota Vendor tina Asosiasi És Rink AS. Visi kami nyaéta ngabagikeun kaunggulan komparatif industri kaca arsitéktur China ka para nasabah, pikeun masihan para nasabah sareng solusi anu mahal, sareng ngahontal kerjasama win-win sareng nasabah.

Kami parantos kalibet dina industri Gedong kaca sareng ngalayanan para nasabah boh ti Cina sareng luar negeri. Kami mendakan solusi pribadi pikeun nungtut para nasabah, ngabantosan pelanggan ngahémat biaya waktos sareng artos.  

U profile glass

Kami saé:

1) Kaca profil U (Kaca beusi U profil low, kaca profil U Fragal, tempil U profil kaca)
2) SGP Kaca laminated sareng Otoritas Dupont
3) Jumbo sagelas kaamanan (Jumbo kaca tempered, Jumbo tempered kaca berlamina, Jumbo IGU)
4) Gelas kaamanan melengkung (kaca léngkah melengkung, kaca laminated temped, Jumbo melengkung kaca aman max 12,5 méter)
5) Gelas Sart (Gauzy PDLC / SPD, laju transmisi cahaya High> 86%, interlayer PVB cocog pikeun panggunaan ruangan sareng luar)

Kami mangrupikeun supplier anu disatujuan SGCC & CE, produk kami nyayogikeun standar utama produk gedong gelas. Komunikasi anu gampang, proses produksi sadayana tiasa disusud deui, 7 * 24h jasa saatos diobral mangrupikeun jangji urang.

Naon anu urang lakukeun:

Gabungan sumber daya unggul , pikeun nyayogikeun solusi pribadi pikeun anjeun

Anu urang jaga ngeunaan:

Kualitas ngawasa dunya, prestasi jasa di hareup

Misi kami:

Gawé bareng ngiringan win-win, ngadamel visi anu transparan!

glassbalustradesinbrisbane-min