Jumbo / kaca kaamanan oversized

  • Jumbo / Kaca Kasalametan Oversized

    Jumbo / Kaca Kasalametan Oversized

    Info Dasar Yongyu Kaca ngajawab tantangan arsiték kiwari supplying JUMBO / OVER-ukuran monolithic tempered, laminated, kaca insulated (dual & triple glazed) jeung low-e coated kaca nepi ka 15 méter (gumantung komposisi kaca).Naha kabutuhan Anjeun pikeun proyék husus, kaca olahan atawa kaca ngambang bulk, kami nawiskeun pangiriman sakuliah dunya dina harga incredibly kalapa.Jumbo/Kaca kaamanan Oversized Spésifikasi 1) Kaca tempered datar panel tunggal/Datar tempered insulated ...