Industri

Qinhuangdao Yongyu Kaca Produk Co., Ltd.nyaeta qualifed mendesain sarta nyieun gelas keur unggal industri di dunya kaca kawas:

Produk Diulas

Janten jasa ahli kaca anu paling ngalaman di Rajana, anjeun tiasa damel sareng kami ti mana waé!

Yongyu Kaca mangrupakeun kaca U profésional sarta supplier kaca arsitéktur tradisional ti Cina.

Pausahaan ieu diadegkeun ku Gavin Pan, anu geus digawé di industri kaca arsitéktur saprak 2006 sarta ngabogaan leuwih ti sapuluh taun pangalaman ékspor pasar Amérika Kalér jeung EU.Pausahaan ieu diadegkeun ku kahayang pikeun ngahijikeun sumberdaya kaunggulan ngawangun industri kaca wewengkon sarta nyadiakeun solusi pribadi pikeun kaperluan konsumén urang.Kami mendakan solusi pribadi pikeun tungtutan para nasabah sareng ngabantosan para nasabah ngahémat waktos sareng artos.

Kamanamanggihan kami?

NuturkeunUs

TiInstagram

  • Kaca profil U héjo
  • Produk utama jeung spésifikasi
  • 100% Pabrik Asli Cina Tempered U Profil Kaca Channel
  • OEM Produsén Cina Hapus ngambang / Ultra Jelas Laminated / Tempered Kaca keur Mandi
  • Harga Lambaran pikeun Cina 13.8mm Datar / melengkung hiasan Tempered Kasalametan Gedong Laminated Kaca
  • U-Profile Glass (ogé katelah U Channel Glass) pikeun industri arsitéktur & konstruksi.
  • Pabrik sampel Free Cina Double Hallow Kaca Aluminium Propil Wétan Tengah Style Kaca Tembok, Rahasia Jandela Tembok
  • High Performance U Propil Kaca / U Channel Sistim Kaca
  • Tinted & Keramik Frit & Frosted-Low-E U Kaca Propil / U Channel Kaca
  • facebook
  • twitter
  • pinterest
  • youtube
  • linkedin
  • Archello_SocialIcon_Symbol_Blue_24px