. Cina LABER® U Propil Kaca pabrik jeung pabrik |Yongyu

LABER® U Propil Kaca

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Inpormasi Dasar

U profil kaca U channel kaca- Campuran éstétika sareng utilitas
Pilihan kaca pikeun adul wangunan atawa partisi kantor teu matak dianggap for teu dibales.Anjeun kedah salawasna ngajalajah pilihan anjeun pikeun ngeureunkeun gambar anu sampurna.Upami ieu anu anjeun lakukeun ayeuna, kaca profil U kami patut ditingali.
Henteu ngan ukur katingali pikaresepeun, tapi jinis kaca profil U / kaca saluran U ieu ogé gaduh seueur pasipatan anu cocog pikeun aplikasi luar sareng interior.

Kauntungan sejenna

• ngaronjat kakuatan dibandingkeun kaca biasa
• difusi lampu hébat
• insulasi akustik unggulan
• pelestarian panas
• panyalindungan noise
Lamun datang ka estetika, kaca profil U / kaca saluran U bisa nambahkeun pangaruh frosting endah mun desain interior Anjeun.Éta bisa etched atanapi sandblasted pikeun ngahontal tingkat opaqueness diperlukeun tur penampilan luxe.
Milih desain khusus tina kaca profil U / kaca saluran U pikeun facades kaca / témbok langsir, partisi jero ruangan, atanapi anu sanés.
Upami anjeun hoyong sababaraha tékstur khusus atanapi pangaruh frosted, Yongyu Glass tiasa ngabantosan.Kami siap pikeun minuhan pesenan custom pikeun produk urang pikeun ngalengkepan dividers kamar anjeun atanapi tembok kaca jeung kaca profil U / kaca channel U.Salian janten ramah lingkungan, aranjeunna mangrupikeun pilihan anu paling efektif (sanaos anjeun milarian desain anu didamel khusus).
Mutuskeun naon gelas nangtung kaluar pikeun anjeun sarta ngantep Yongyu Kaca nyadiakeun anjeun kalawan eta!

U-profil-kaca-U-kanal-kaca

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami