. Cina Kasalametan Kaca Railings & pager pabrik jeung pabrik |Yongyu

Kasalametan Kaca Railings & pager

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Inpormasi Dasar

Ngaminimalkeun bahaya kalayan kaca kaamanan tempered sareng laminated
Kaca kaamanan tina Yongyu Glass hadir sareng sakumpulan fitur tambahan pikeun ngajaga anjeun tina ancaman upami aya kacilakaan.Produk kami dikuatkeun ti jero pikeun ningkatkeun daya tahanna sareng nyegah tina ragrag kana potongan upami teu kahaja rusak.Kalayan bahan glazing-kinerja tinggi, kaca laminated kaamanan urang téh teuas pikeun megatkeun tur bisa nahan beban dimana pilihan baku gagal.

Dina rentang produk ieu, anjeun disadiakeun kalawan loba pilihan pikeun ngotektak.Sacara umum, aranjeunna sayogi salaku kaca tempered sareng laminated.Tilas parantos ngalaman prosedur pemanasan sareng penyejukan khusus pikeun naekeun kakuatanna, sedengkeun anu terakhir diapit ku interlayer PVB pikeun pagelaran optimal.

Kaca laminasi sareng tempered pikeun témbok partisi, pager, sareng seueur deui
Kusabab sakabeh produk urang nawiskeun résistansi dampak tambahan dipak kalawan panangtayungan lampu UV, aranjeunna bisa dipaké pikeun témbok curtain, windshields otomatis, jandéla tampilan, dividers kantor, jsb Sagedengeun ti eta, Anjeun bisa giliran kami pikeun SGCC-disatujuan sarta kaca fireproof lamun anjeun aplikasi dimaksudkeun ngalibatkeun resiko nanaon ieu.

Jasa Kami

Anjeun oge bisa meuli kaca kaamanan laminated pikeun ngurangan noise luar.Hal ieu ngajadikeun eta cocog pikeun henteu ngan pamakéan komérsial tapi padumukan, bringing kanyamanan ka hirup anjeun.Jelajahi produk anu sayogi sareng pilih anu pangsaéna tina Yongyu Glass!

Michigan-State-University-Munn-Ice-Arena-Featured-Gambar

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami