. Cina adul / curtain témbok Kaca pabrik jeung pabrik |Yongyu

Fasad / Tirai Kaca Tembok

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Inpormasi Dasar

Dijieun-to-kasampurnaan témbok curtain kaca jeung facades
Naon anu anjeun tingali nalika anjeun kaluar sareng ningali sabudeureun?Gedong-gedong luhur!Aranjeunna sumebar di mana-mana, sareng aya anu matak narik ati.Penampilanna anu pikaheraneun didamel ku témbok kaca tirai anu nambihan sentuhan anu canggih pikeun tampilan kontemporerna.Ieu naon kami, di Yongyu Glass, narékahan pikeun nyadiakeun di unggal sapotong tunggal produk urang.

Kauntungan sejenna

Facades kaca sareng témbok curtain kami aya dina seueur ukuran sareng pilihan ketebalan.Aranjeunna ngaminimalkeun sway sareng ngajantenkeun pangalaman hirup atanapi damel anjeun langkung nyaman ku ngahalangan jalan pikeun elemen.Tambih Deui, aranjeunna mastikeun efisiensi termal anu luar biasa, ngabantosan anjeun ngahémat biaya operasi.
Mesen facades kaca anjeun - Urang bakal nganteurkeun aranjeunna dina jiffy.
Naha éta sababaraha ukuran jumbo anu anjeun hoyong kéngingkeun?Atanapi anjeun peryogi melengkung pikeun cocog sareng tikungan aplikasi anu dipikahoyong?Anu ngajantenkeun urang produsén adul kaca pilihan nyaéta yén urang tiasa nyayogikeun pas anu pas pikeun unggal proyék.Kotektak pilihan ieu pikeun detil nu langkung lengkep ihwal tékstur, wangun, jinis palapis, jsb.
Pencét kami teras ngabahas detil proyék anjeun sareng kéngingkeun kutipan.Kami ngajamin yén sistem tirai kaca anjeun bakal aya dina sababaraha minggu!

Universitas-Nasional-Singapura-(1) Universitas-Nasional-Singapura-(2)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami