. Cina Electrochromic Kaca pabrik jeung pabrik |Yongyu

Kaca Éléktrokromik

Katerangan pondok:

Kaca éléktrokromik (alias kaca pinter atawa kaca dinamis) mangrupa kaca tintable éléktronik dipaké pikeun jandéla, skylights, facades, sarta témbok curtain.Kaca éléktrokromik, anu tiasa langsung dikawasa ku pangeusi gedong, kasohor pikeun ningkatkeun kanyamanan pangeusi, maksimalkeun aksés ka terangan sareng pandangan luar, ngirangan biaya énergi, sareng masihan arsiték langkung kabébasan desain.


Rincian produk

Tag produk

ec kaca

1. Naon kaca Electrochromic

Kaca éléktrokromik (alias kaca pinter atawa kaca dinamis) mangrupa kaca tintable éléktronik dipaké pikeun jandéla, skylights, facades, sarta témbok curtain.Kaca éléktrokromik, anu tiasa langsung dikawasa ku pangeusi gedong, kasohor pikeun ningkatkeun kanyamanan pangeusi, maksimalkeun aksés ka terangan sareng pandangan luar, ngirangan biaya énergi, sareng masihan arsiték langkung kabébasan desain.

2. EC kaca Mangpaat sarta Fitur

Kaca éléktrokromik mangrupikeun solusi anu cerdas pikeun gedong-gedong dimana kontrol surya mangrupikeun tantangan, kalebet setélan kelas, fasilitas kasehatan, kantor komersial, rohangan ritel, musium, sareng lembaga budaya.Rohangan interior anu nampilkeun atrium atanapi skylights ogé nguntungkeun tina kaca pinter.Yongyu Glass parantos réngsé sababaraha pamasangan pikeun nyayogikeun kontrol surya dina séktor ieu, ngajagi pangeusi tina panas sareng sorotan.Kaca éléktrokromik ngajaga aksés ka terangan sareng pandangan luar, dihubungkeun sareng diajar anu langkung gancang sareng tingkat pamulihan pasien, ningkat kesejahteraan émosional, ningkat produktivitas, sareng ngirangan absen karyawan.

Kaca Electrochromic nawarkeun rupa-rupa pilihan kontrol.Kalayan algoritma proprietary canggih Yongyu Glass, pangguna tiasa ngoperasikeun setélan kontrol otomatis pikeun ngatur cahaya, sorotan, pamakean énergi, sareng rendering warna.Kadali ogé tiasa diintegrasikeun kana sistem otomatisasi gedong anu tos aya.Pikeun pangguna anu hoyong langkung seueur kontrol, éta tiasa ditindih ku cara manual nganggo panel témbok, ngamungkinkeun pangguna ngarobih warna kaca.Pamaké ogé tiasa ngarobih tingkat warna liwat aplikasi sélulér.

Sajaba ti éta, urang mantuan nu boga wangunan ngahontal tujuan kelestarian maranéhanana ngaliwatan konservasi énergi.Ku ngamaksimalkeun tanaga surya sareng ngaminimalkeun panas sareng sorotan, pamilik gedong tiasa ngahémat biaya salami siklus kahirupan gedong ku ngirangan beban énergi sadayana ku 20 persen sareng paménta énergi puncak dugi ka 26 persen.Sanajan kitu, teu ukur boga wangunan jeung pangeusi kauntungan - tapi arsiték ogé dibéré kabebasan mendesain tanpa merlukeun blinds jeung alat shading séjén nu clutter exterior wangunan.

3. Kumaha Electrochromic Glazing Gawé?

Lapisan éléktrokromik diwangun ku lima lapisan anu langkung leutik tibatan 50th tina ketebalan rambut manusa tunggal.Saatos nerapkeun palapis, éta diproduksi kana unit kaca insulasi standar industri (IGUs), anu tiasa dipasang dina pigura anu disayogikeun ku jandela perusahaan, skylight, sareng mitra témbok curtain atanapi ku supplier glazing anu dipikaresep ku klien.

Tint kaca electrochromic dikawasa ku tegangan dilarapkeun kana kaca.Nerapkeun tegangan listrik low darkens lapisan salaku ion litium jeung éléktron mindahkeun tina hiji lapisan electrochromic ka nu sejen.Nyoplokkeun tegangan, sarta ngabalikeun polaritasna, ngabalukarkeun ion jeung éléktron balik deui ka lapisan aslina, ngabalukarkeun kaca pikeun lighten sarta balik deui ka kaayaan jelas na.

Lima lapisan palapis electrochromic ngawengku dua lapisan konduktor transparan (TC);hiji lapisan electrochromic (EC) diapit antara dua lapisan TC;konduktor ion (IC);jeung éléktroda counter (CE).Nerapkeun tegangan positif kana konduktor transparan dina kontak jeung éléktroda counter ngabalukarkeun ion litium jadi

Disetir sakuliah konduktor ion sarta diselapkeun kana lapisan electrochromic.Dina waktu nu sarua, hiji éléktron ngimbangan muatan sasari tina éléktroda counter, ngalir sabudeureun sirkuit éksternal, sarta diselapkeun kana lapisan electrochromic.

Kusabab reliance kaca electrochromic kana listrik tegangan low, waktu nu diperlukeun listrik kirang pikeun beroperasi 2.000 suku pasagi kaca EC ti kakuatan hiji bohlam lampu 60-watt tunggal.Maksimalkeun cahaya panonpoe ngaliwatan pamakéan strategis kaca pinter bisa ngurangan reliance wangunan urang kana cahaya jieunan.

4. Data teknis

微信图片_20220526162230
微信图片_20220526162237

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami