We engaged in the architectural glass industry since 2006

Fasad / Tirai kaca témbok

  • Kaca Electrochromic

    Kaca Electrochromic

    Kaca éléktrokromik (alias kaca pinter atawa kaca dinamis) mangrupa kaca tintable éléktronik dipaké pikeun jandéla, skylights, facades, sarta témbok curtain.Kaca éléktrokromik, anu tiasa langsung dikawasa ku pangeusi gedong, kasohor pikeun ningkatkeun kanyamanan pangeusi, maksimalkeun aksés ka terangan sareng pandangan luar, ngirangan biaya énergi, sareng masihan arsiték langkung kabébasan desain.
  • Produk utama jeung spésifikasi

    Produk utama jeung spésifikasi

    Utamana urang alus dina:
    1) Kasalametan U channel kaca
    2) Kaca tempered melengkung jeung kaca laminated melengkung;
    3) kaca kaamanan ukuran Jumbo
    4) Perunggu, kulawu lampu, kulawu poék tinted kaca tempered
    5) 12/15/19mm kaca tempered kandel, jelas atawa ultra-jelas
    6) PDLC / SPD kaca pinter-kinerja tinggi
    7) Dupont otorisasi kaca laminated SGP
  • Kaca Kasalametan melengkung / Kaca Kasalametan ngagulung

    Kaca Kasalametan melengkung / Kaca Kasalametan ngagulung

    Inpormasi Dasar Naha Bent anjeun, Bent Laminated atanapi Bent Insulated Glass kanggo Kasalametan, Kaamanan, Akustik atanapi Kinerja Termal, kami nyayogikeun Produk Kualitas & Palayanan Pelanggan.Kaca tempered melengkung/Kaca tempered bengkok Sadia dina loba ukuran, wangun jeung kelir Radiuses nepi ka 180 derajat, sababaraha radii, mnt R800mm, max panjang busur 3660mm, jangkungna max 12 méter Jelas, tinted parunggu, kulawu, héjo atawa biru gelas melengkung laminated kaca / kaca laminated bengkung Sadia dina rupa-rupa c ...
  • Kaca Laminated

    Kaca Laminated

    Info Dasar Kaca laminated kabentuk salaku sandwich tina 2 lembar atawa leuwih kaca ngambang, antara nu kabeungkeut babarengan jeung tangguh tur thermoplastic polyvinyl butyral (PVB) interlayer dina panas sarta tekanan sarta tarik kaluar hawa, lajeng nempatkeun kana luhur. -tekanan ketel uap ngamangpaatkeun suhu luhur sarta tekanan tinggi pikeun ngalembereh jumlah leutik sésana tina hawa kana palapis spésifikasi Datar laminated kaca Max.ukuran: 3000mm × 1300mm melengkung kaca laminated melengkung tempered lami ...
  • Jumbo / Kaca Kasalametan Oversized

    Jumbo / Kaca Kasalametan Oversized

    Info Dasar Yongyu Kaca ngajawab tantangan arsiték kiwari supplying JUMBO / OVER-ukuran monolithic tempered, laminated, kaca insulated (dual & triple glazed) jeung low-e coated kaca nepi ka 15 méter (gumantung komposisi kaca).Naha kabutuhan Anjeun pikeun proyék husus, kaca olahan atawa kaca ngambang bulk, kami nawiskeun pangiriman sakuliah dunya dina harga incredibly kalapa.Jumbo/Kaca kaamanan Oversized Spésifikasi 1) Kaca tempered datar panel tunggal/Datar tempered insulated ...
  • Dupont otorisasi SGP Laminated Kaca

    Dupont otorisasi SGP Laminated Kaca

    Info Dasar DuPont Sentry Glass Plus (SGP) diwangun ku komposit interlayer plastik tangguh anu dilaminasi antara dua lapisan kaca tempered.Ngalegaan kinerja kaca laminated saluareun téknologi ayeuna salaku interlayer nawarkeun lima kali kakuatan cimata jeung 100 kali rigidity tina interlayer PVB leuwih konvensional.Fitur SGP (SentryGlas Plus) nyaéta ion-polimér étiléna sareng éster asam métil.Éta nawiskeun langkung seueur kauntungan dina ngagunakeun SGP salaku bahan interlayer ...
  • Low-E Unit Kaca Insulated

    Low-E Unit Kaca Insulated

    Info Dasar Kaca low-emissivity (atawa low-E kaca, pondok) bisa nyieun imah jeung wangunan leuwih nyaman jeung énergi-efisien.Lapisan mikroskopis tina logam mulia sapertos pérak parantos dilarapkeun kana gelas, anu teras ngagambarkeun panas panonpoé.Dina waktu nu sarua, kaca low-E ngamungkinkeun jumlah optimal cahaya alami ngaliwatan jandela.Nalika sababaraha liter kaca diasupkeun kana unit kaca insulating (IGUs), nyieun celah antara jandela, IGUs insulate wangunan jeung imah.Iklan...
  • Kaca Tempered

    Kaca Tempered

    Inpormasi Dasar Kaca tempered mangrupikeun salah sahiji jinis gelas aman anu diproduksi ku pemanasan kaca datar dugi ka titik lemesna.Lajeng dina beungeut cai ngabentuk stress compressive sarta dumadakan niiskeun handap beungeut merata, sahingga stress compressive deui distributes dina beungeut kaca bari tegangan tegangan aya dina lapisan tengah kaca.Tegangan tegangan anu disababkeun ku tekanan luar diimbangi ku tegangan compressive anu kuat.Hasilna kinerja kaamanan kaca ngaronjat ...
  • Fasad / Tirai Kaca Tembok

    Fasad / Tirai Kaca Tembok

    Inpormasi Dasar Dijieun-to-kasampurnaan témbok curtain kaca jeung facades Naon anu anjeun tingali mun anjeun lengkah kaluar jeung kasampak sabudeureun?Gedong-gedong luhur!Aranjeunna sumebar di mana-mana, sareng aya anu narik ati ngeunaan aranjeunna.Penampilanna anu pikaheraneun didamel ku témbok kaca langsir anu nambihan sentuhan anu canggih pikeun tampilan kontemporerna.Ieu naon kami, di Yongyu Glass, narékahan pikeun nyadiakeun di unggal sapotong tunggal produk urang.Kauntungan sejenna Facades kaca urang jeung tembok curtain datangna dina pleth ...