Fasad / Tirai kaca tembok

  • Kaca Elektrokromik

    Kaca Elektrokromik

    Kaca elektrokromik (alias kaca cerdas utawa kaca dinamis) yaiku kaca sing bisa diwarnai kanthi elektronik sing digunakake kanggo jendhela, skylight, fasad, lan tembok gorden.Kaca elektrokromik, sing bisa dikontrol langsung dening penghuni bangunan, misuwur amarga ningkatake kenyamanan penghuni, nggedhekake akses menyang tampilan awan lan ruangan, nyuda biaya energi, lan menehi kebebasan desain luwih akeh kanggo arsitek.
  • Kaca Safety Jumbo / Kegedhen

    Kaca Safety Jumbo / Kegedhen

    Info Dasar Kaca Yongyu mangsuli tantangan arsitek jaman saiki sing nyedhiyakake kaca monolitik JUMBO / OVER-SIZED, kaca terisolasi, kaca terisolasi (ganda & triple glazed) lan kaca dilapisi low-e nganti 15 meter (gumantung saka komposisi kaca).Apa sampeyan butuh proyek khusus, kaca olahan utawa kaca ngambang akeh, kita nawakake pangiriman ing saindenging jagad kanthi rega sing kompetitif.Spesifikasi kaca pengaman Jumbo/Kebesaran 1) Panel tunggal kaca tempered datar/Insulasi tempered datar...
  • Produk Utama lan Spesifikasi

    Produk Utama lan Spesifikasi

    Utamane kita apik ing:
    1) Safety kaca saluran U
    2) Kaca tempered melengkung lan kaca laminasi melengkung;
    3) Kaca pengaman ukuran Jumbo
    4) Perunggu, abu-abu muda, kaca tempered warna abu-abu tua
    5) Kaca tempered tebal 12/15/19mm, bening utawa bening banget
    6) Kaca cerdas PDLC / SPD kinerja dhuwur
    7) Dupont sah SGP kaca laminasi
  • Kaca Safety Mlengkung / Kaca Safety Mlengkung

    Kaca Safety Mlengkung / Kaca Safety Mlengkung

    Info Dasar Apa Kaca Bent, Bent Laminated utawa Bent Insulated kanggo Keamanan, Keamanan, Akustik utawa Kinerja Termal, kita nyedhiyakake Produk & Layanan Pelanggan sing Berkualitas.Kaca temper melengkung/Kaca temper bengkok Kasedhiya ing pirang-pirang ukuran, wujud, lan warna. Radius nganti 180 derajat, pirang-pirang jari-jari, min R800mm, panjang busur maksimal 3660mm, dhuwur maksimal 12 meter Kaca bening, perunggu diwarnai, abu-abu, ijo utawa biru Laminasi melengkung kaca/kaca laminasi bengkok Kasedhiya ing macem-macem c...
  • Kaca Laminated

    Kaca Laminated

    Info Dasar Kaca laminasi dibentuk minangka sandwic saka 2 lembar utawa luwih kaca ngambang, ing antarane sing diikat bebarengan karo interlayer polyvinyl butyral (PVB) sing angel lan termoplastik ing panas lan tekanan lan narik hawa, banjur dilebokake ing dhuwur. -tekanan ketel uap njupuk kauntungan saka suhu dhuwur lan dhuwur meksa kanggo nyawiji jumlah cilik isih saka online menyang nutupi Specification Flat kaca laminated Max.Ukuran: 3000mm × 1300mm Kaca laminasi melengkung...
  • Dupont Sah SGP Laminated Kaca

    Dupont Sah SGP Laminated Kaca

    Info Dasar DuPont Sentry Glass Plus (SGP) kasusun saka komposit interlayer plastik sing angel sing dilaminasi ing antarane rong lapisan kaca tempered.Iki ngluwihi kinerja kaca laminated ngluwihi teknologi saiki amarga interlayer nawakake kaping lima kekuatan luh lan 100 kaping rigidity saka interlayer PVB liyane conventional.Fitur SGP (SentryGlas Plus) yaiku ion-polimer saka etilena lan ester asam metil.Nawakake luwih akeh kaluwihan nggunakake SGP minangka bahan interlayer ...
  • Unit Kaca Terisolasi Low-E

    Unit Kaca Terisolasi Low-E

    Info Dasar Kaca low-emissivity (utawa kaca low-E, kanggo cendhak) bisa nggawe omah lan bangunan luwih nyaman lan irit energi.Lapisan mikroskopis saka logam mulia kayata salaka wis ditrapake ing kaca, sing banjur nggambarake panas srengenge.Ing wektu sing padha, kaca low-E ngidini jumlah cahya alami sing optimal liwat jendhela.Nalika sawetara liter kaca digabungake menyang unit kaca insulasi (IGU), nggawe celah ing antarane panel, IGU ngisolasi bangunan lan omah.Iklan...
  • Kaca Tempered

    Kaca Tempered

    Info Dasar Kaca tempered minangka salah sawijining jinis kaca sing aman sing diprodhuksi dening kaca datar sing dipanasake nganti titik lembek.Banjur ing lumahing mbentuk kaku compressive lan dumadakan kelangan mudhun lumahing roto-roto, mangkono kaku compressive maneh distributes ing lumahing kaca nalika kaku tension ana ing lapisan tengah kaca.Tekanan tension sing disebabake dening tekanan njaba diimbangi karo stres tekan sing kuat.Akibaté, kinerja safety kaca mundhak ...
  • Kaca Tembok Fasad / Tirai

    Kaca Tembok Fasad / Tirai

    Info Dasar Tembok lan fasad kaca sing digawe-kanggo-sampurna Apa sing sampeyan deleng nalika metu lan ndeleng mubeng?Bangunan dhuwur!Padha kasebar ing ngendi wae, lan ana sing narik ati.Penampilan sing nggumunake ditambah karo tembok kaca tirai sing nambah sentuhan canggih kanggo tampilan kontemporer.Iki apa kita, ing Yongyu Glass, usaha kanggo nyedhiyani ing saben Piece saka produk kita.Kauntungan Liyane Fasad kaca lan tembok gorden kita kasedhiya ing macem-macem ...