Unit kaca terisolasi Low-E

  • Unit Kaca Terisolasi Low-E

    Unit Kaca Terisolasi Low-E

    Info Dasar Kaca low-emissivity (utawa kaca low-E, kanggo cendhak) bisa nggawe omah lan bangunan luwih nyaman lan irit energi.Lapisan mikroskopis saka logam mulia kayata salaka wis ditrapake ing kaca, sing banjur nggambarake panas srengenge.Ing wektu sing padha, kaca low-E ngidini jumlah cahya alami sing optimal liwat jendhela.Nalika pirang-pirang liter kaca digabungake menyang unit kaca insulasi (IGU), nggawe celah ing antarane panel, IGU ngisolasi bangunan lan omah.Iklan...