Produk

  • Kaca Frosted U Channel

    Kaca Frosted U Channel

    Kaca wesi U sing kurang - katon alus, beludru, kaya susu saka pangolahan sandblasted (utawa asam-etched) sing ditetepake saka permukaan jero kaca profil (pemrosesan asam loro-lorone).
  • kaca saluran c beku

    kaca saluran c beku

    Kaca wesi U sing kurang - katon alus, beludru, kaya susu saka pangolahan sandblasted (utawa asam-etched) sing ditetepake saka permukaan jero kaca profil (pemrosesan asam loro-lorone).
  • frosted u shaped kaca

    frosted u shaped kaca

    Kaca wesi U sing kurang - katon alus, beludru, kaya susu saka pangolahan sandblasted (utawa asam-etched) sing ditetepake saka permukaan jero kaca profil (pemrosesan asam loro-lorone).
  • Low-E dilapisi kaca profil U

    Low-E dilapisi kaca profil U

    Lapisan lapisan Low-E nduweni karakteristik transmisi cahya sing katon lan refleksi dhuwur saka sinar infra merah tengah lan adoh.
  • Kaca profil U dilapisi kontrol surya

    Kaca profil U dilapisi kontrol surya

    Lapisan lapisan Low-E nduweni karakteristik transmisi cahya sing katon lan refleksi dhuwur saka sinar infra merah tengah lan adoh.
  • Kaca saluran c kabel

    Kaca saluran c kabel

    Lapisan lapisan Low-E nduweni karakteristik transmisi cahya sing katon lan refleksi dhuwur saka sinar infra merah tengah lan adoh.Bisa nyuda panas mlebu kamar ing mangsa panas lan nambah tingkat jampel ing mangsa kanggo ngurangi mundhut panas, mangkono ngurangi biaya operasi air-kahanan.Daylighting: Nyebarake cahya & nyilikake silau, nyedhiyakake cahya alami tanpa mundhut privasi Rentang gedhe: Tembok kaca kanthi jarak tanpa wates kanthi horisontal & dhuwur nganti wolung meter...
  • Kaca U bentuk kabel

    Kaca U bentuk kabel

    Lapisan lapisan Low-E nduweni karakteristik transmisi cahya sing katon lan refleksi dhuwur saka sinar infra merah tengah lan adoh.Bisa nyuda panas mlebu kamar ing mangsa panas lan nambah tingkat jampel ing mangsa kanggo ngurangi mundhut panas, mangkono ngurangi biaya operasi air-kahanan.Daylighting: Nyebarake cahya & nyilikake silau, nyedhiyakake cahya alami tanpa mundhut privasi Rentang gedhe: Tembok kaca kanthi jarak tanpa wates kanthi horisontal & dhuwur nganti wolung meter...
  • Keramik frit kaca saluran U

    Keramik frit kaca saluran U

    Kaca U sing dilapisi kanthi termal lan dilapisi warna yaiku kaca frit keramik profil sing kasedhiya ing macem-macem warna sing menehi kemungkinan desain anyar kanggo arsitek.Minangka kaca wis toughened, iku uga meets syarat safety luwih.
  • Keramik frit kaca wangun U

    Keramik frit kaca wangun U

    Kaca U sing dilapisi kanthi termal lan dilapisi warna yaiku kaca frit keramik profil sing kasedhiya ing macem-macem warna sing menehi kemungkinan desain anyar kanggo arsitek.Minangka kaca wis toughened, iku uga meets syarat safety luwih.
  • Kaca Elektrokromik

    Kaca Elektrokromik

    Kaca elektrokromik (alias kaca cerdas utawa kaca dinamis) yaiku kaca sing bisa diwarnai kanthi elektronik sing digunakake kanggo jendhela, skylight, fasad, lan tembok gorden.Kaca elektrokromik, sing bisa dikontrol langsung dening penghuni bangunan, misuwur amarga ningkatake kenyamanan penghuni, nggedhekake akses menyang tampilan awan lan ruangan, nyuda biaya energi, lan menehi kebebasan desain luwih akeh kanggo arsitek.
  • Kaca Safety Jumbo / Kegedhen

    Kaca Safety Jumbo / Kegedhen

    Info Dasar Kaca Yongyu mangsuli tantangan arsitek jaman saiki sing nyedhiyakake kaca monolitik JUMBO / OVER-SIZED, kaca terisolasi, kaca terisolasi (ganda & triple glazed) lan kaca dilapisi low-e nganti 15 meter (gumantung saka komposisi kaca).Apa sampeyan butuh proyek khusus, kaca olahan utawa kaca ngambang akeh, kita nawakake pangiriman ing saindenging jagad kanthi rega sing kompetitif.Spesifikasi kaca pengaman Jumbo/Kebesaran 1) Panel tunggal kaca tempered datar/Insulasi tempered datar...
  • Kaca profil U frosted 7mm

    Kaca profil U frosted 7mm

    Kaca wesi U sing kurang - katon alus, beludru, kaya susu saka pangolahan sandblasted (utawa asam-etched) sing ditetepake saka permukaan jero kaca profil (pemrosesan asam loro-lorone).