We engaged in the architectural glass industry since 2006

Produk

  • Sertifikat CE kaca tempered U

    Sertifikat CE kaca tempered U

    Produk kaca profil U / kaca saluran U Tempered kita nyukupi syarat sing ditrapake babagan § 8, Fragmentasi lan § 9.4, Kekuwatan mekanik kaya sing kasebut ing standar Eropa EN 15683-1 [1] nalika diuji miturut EN 15683-1 [1] lan EN 1288-4 [2].
  • Kaca Elektrokromik

    Kaca Elektrokromik

    Kaca elektrokromik (alias kaca cerdas utawa kaca dinamis) yaiku kaca sing bisa diwarnai kanthi elektronik sing digunakake kanggo jendhela, skylight, fasad, lan tembok gorden.Kaca elektrokromik, sing bisa dikontrol langsung dening penghuni bangunan, misuwur amarga ningkatake kenyamanan penghuni, nggedhekake akses menyang tampilan awan lan ruangan, nyuda biaya energi, lan menehi kebebasan desain luwih akeh kanggo arsitek.
  • Produk Utama lan Spesifikasi

    Produk Utama lan Spesifikasi

    Utamane kita apik ing:
    1) Safety kaca saluran U
    2) Kaca tempered melengkung lan kaca laminasi melengkung;
    3) Kaca pengaman ukuran Jumbo
    4) Perunggu, abu-abu muda, kaca tempered warna abu-abu tua
    5) Kaca tempered tebal 12/15/19mm, bening utawa bening banget
    6) Kaca cerdas PDLC / SPD kinerja dhuwur
    7) Dupont sah SGP kaca laminasi
  • Apa kaca profil U / kaca saluran U?

    Apa kaca profil U / kaca saluran U?

    Apa kaca profil U / kaca saluran U?Kaca profil U / kaca saluran U yaiku kaca sing bentuke U tembus sing diprodhuksi ing sawetara jembar saka 9″ nganti 19″, dawane nganti 23 kaki, lan 1.5″ (kanggo panggunaan interior) utawa flensa 2.5″ (kanggo njaba).Flanges nggawe kaca telung dimensi mandhiri, ngidini nggawe kaca kaca tanpa gangguan sing dawa kanthi unsur framing minimal - cocog kanggo aplikasi cahya awan.Kaca profil U / kaca saluran U relatif gampang dipasang.An...
  • Kaca Safety Mlengkung / Kaca Safety Mlengkung

    Kaca Safety Mlengkung / Kaca Safety Mlengkung

    Info Dasar Apa Kaca Bent, Bent Laminated utawa Bent Insulated kanggo Keamanan, Keamanan, Akustik utawa Kinerja Termal, kita nyedhiyakake Produk & Layanan Pelanggan sing Berkualitas.Kaca temper melengkung/Kaca temper bengkok Kasedhiya ing pirang-pirang ukuran, wujud, lan warna. Radius nganti 180 derajat, pirang-pirang jari-jari, min R800mm, panjang busur maksimal 3660mm, dhuwur maksimal 12 meter Kaca bening, perunggu diwarnai, abu-abu, ijo utawa biru Laminasi melengkung kaca/kaca laminasi bengkok Kasedhiya ing macem-macem c...
  • Tinted & Keramik Frit & Frosted-Low-E U Kaca Profil/U Channel Kaca

    Tinted & Keramik Frit & Frosted-Low-E U Kaca Profil/U Channel Kaca

    Info Dasar Kaca profil Tinted U yaiku kaca berwarna sing nyuda transmisi visual lan sumringah.Kaca tinted meh tansah mbutuhake perawatan panas kanggo nyuda potensial kaku termal lan breakage lan cenderung kanggo re-radiate panas diserep.Produk kaca profil U tinted kita kasedhiya ing macem-macem warna lan diurutake kanthi transmisi cahya.Disaranake sampeyan supaya sampel kaca nyata kanggo perwakilan werna bener.Frits keramik berwarna dibakar ing suhu 650 derajat Celsius menyang b ...
  • Railing Kaca Safety / Pagar Kolam Kaca

    Railing Kaca Safety / Pagar Kolam Kaca

    Info dhasar Tansah tampilan saka dek lan blumbang cetha lan ora gangguan karo sistem Railing Kaca.Pager panel kaca lengkap / pager blumbang nganti balusters kaca tempered, ing njero ruangan utawa ing njaba, nginstal sistem pager dek kaca minangka cara sing apik kanggo entuk perhatian lan nggawa ide pager dek / pager kolam.Fitur 1) Railings Kaca Banding Estetika Dhuwur nawakake tampilan kontemporer lan ngalahake sistem railing dek liyane sing digunakake saiki.Kanggo akeh wong, pegangan dek kaca kalebu ...
  • Kaca Safety Kamar Pancuran

    Kaca Safety Kamar Pancuran

    Info Dasar Kaca padusan tempered cerdas: Ngontrol privasi sampeyan luwih gampang Wiwit saiki, mung gulung cepet saklar kanggo nggawe lawang padusan transparan sampeyan ora jelas.Teknologi kaca cerdas digabungake menyang produk kita kanggo mbantu sampeyan ngganti tampilan sing dikarepake.Apa sampeyan pengin ndhelikake saka prying mata utawa nggawe cahya luwih akeh, sampeyan mung kudu mencet tombol kasebut.Kanthi kaca tempered kanggo tembok lan lawang padusan, privasi sampeyan tansah dilindhungi!Apa sampeyan nggoleki kaca kanggo ...
  • Clear / Low Iron Tempered Glass Kanggo Shower Room

    Clear / Low Iron Tempered Glass Kanggo Shower Room

    Info dhasar Ayo padha ngadhepi iku, lawang padusan ora mung lawang padusan, iku pilihan gaya sing nyetel muni kanggo dipikir lan aran saka kabeh jedhing.Iki minangka barang sing paling gedhe ing jedhing lan barang sing paling narik kawigaten.Ora mung iku, nanging uga kudu dienggo kanthi bener.(Kita bakal ngomong babagan iki ing sawetara menit.) Ing Yongyu Glass, kita ngerti apa pengaruh sing bisa ditindakake dening lawang pancuran utawa bak mandi.Kita uga ngerti yen milih gaya, tekstur, lan ...
  • Kaca Laminated

    Kaca Laminated

    Info Dasar Kaca laminasi dibentuk minangka sandwic saka 2 lembar utawa luwih kaca ngambang, ing antarane sing diikat bebarengan karo interlayer polyvinyl butyral (PVB) sing angel lan termoplastik ing panas lan tekanan lan narik hawa, banjur dilebokake ing dhuwur. -tekanan ketel uap njupuk kauntungan saka suhu dhuwur lan dhuwur meksa kanggo nyawiji jumlah cilik isih saka online menyang nutupi Specification Flat kaca laminated Max.Ukuran: 3000mm × 1300mm Kaca laminasi melengkung...
  • Kaca pintar (kaca kontrol cahaya)

    Kaca pintar (kaca kontrol cahaya)

    Kaca pinter, uga disebut kaca kontrol cahya, kaca switchable utawa kaca privasi, mbantu kanggo nemtokake industri arsitektur, otomotif, interior, lan desain produk.
    Ketebalan: Per order
    Ukuran Umum: Per order
    Kata Kunci: Saben pesenan
    MOQ: 1 pcs
    Aplikasi: Partisi, kamar mandi, balkon, jendela dll
    Wektu Pangiriman: rong minggu
  • Kaca pintar / kaca PDLC

    Kaca pintar / kaca PDLC

    Kaca cerdas, uga disebut Kaca Privasi Switchable, minangka solusi serbaguna.Ana rong jinis kaca pinter, siji dikontrol dening elektronik, liyane dikontrol dening solar.
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2