Производи

 • Вакуумско стакло

  Вакуумско стакло

  Концептот за вакуумско изолирано стакло доаѓа од конфигурацијата со истите принципи како и колбата Dewar.
  Вакуумот го елиминира преносот на топлина помеѓу двата стаклени листови поради спроводливоста и конвекцијата на гасови, а еден или два внатрешни проѕирни стаклени листови со облоги со ниска емисија го намалуваат преносот на топлина на зрачење на ниско ниво.
  Вакуумско изолираното стакло постигнува повисоко ниво на топлинска изолација од она на конвенционалното изолационо застаклување (IG Unit).

 • U фабрика за стакло

  U фабрика за стакло

  Видео од фабриката за стакло со профил U-LABER & Yongyu, водечки кинески производител на стакло со профил U.Добредојдовте прашајте не!
 • Зелено U профил стакло

  Зелено U профил стакло

  Со цел да се промовира еколошката одржливост, започна производството на Green U канал Стакло.Оваа иницијатива е имплементирана за да се обезбеди поодржлива и еколошка опција за градежната индустрија.Green U channel Glass е нов производ кој обезбедува енергетски ефикасен и еколошки градежен материјал.Овој производ е создаден за да промовира зелена и одржлива животна средина.
 • Матирано U Channel стакло

  Матирано U Channel стакло

  Ниско железо U стакло – го добива својот мек, кадифено, млечен изглед од дефинираната, пескарена (или киселинско гравирана) обработка на внатрешната површина на профилираното стакло (киселинско гравирање со обете страни).
 • матирано стакло со в канал

  матирано стакло со в канал

  Ниско железо U стакло – го добива својот мек, кадифено, млечен изглед од дефинираната, пескарена (или киселинско гравирана) обработка на внатрешната површина на профилираното стакло (киселинско гравирање со обете страни).
 • матирано стакло во облик на у

  матирано стакло во облик на у

  Ниско железо U стакло – го добива својот мек, кадифено, млечен изглед од дефинираната, пескарена (или киселинско гравирана) обработка на внатрешната површина на профилираното стакло (киселинско гравирање со обете страни).
 • Стакло со U профил обложено со низок Е

  Стакло со U профил обложено со низок Е

  Слојот за обложување Low-E ги има карактеристиките на висок пренос на видлива светлина и висока рефлексија на средните и далечните инфрацрвени зраци.
 • Стакло со U профил обложено со соларна контрола

  Стакло со U профил обложено со соларна контрола

  Слојот за обложување Low-E ги има карактеристиките на висок пренос на видлива светлина и висока рефлексија на средните и далечните инфрацрвени зраци.
 • Жичен в канал стакло

  Жичен в канал стакло

  Слојот за обложување Low-E ги има карактеристиките на висок пренос на видлива светлина и висока рефлексија на средните и далечните инфрацрвени зраци.Може да ја намали топлината што влегува во просторијата во лето и да ја зголеми стапката на изолација во зима за да ја намали загубата на топлина, а со тоа да ги намали оперативните трошоци за климатизацијата.Дневно осветлување: ја дифузира светлината и го минимизира отсјајот, обезбедува природна светлина без губење на приватноста Одличен распон: стаклени ѕидови на неограничени растојанија хоризонтално и висини до осум метри...
 • Жичано стакло во форма на U

  Жичано стакло во форма на U

  Слојот за обложување Low-E ги има карактеристиките на висок пренос на видлива светлина и висока рефлексија на средните и далечните инфрацрвени зраци.Може да ја намали топлината што влегува во просторијата во лето и да ја зголеми стапката на изолација во зима за да ја намали загубата на топлина, а со тоа да ги намали оперативните трошоци за климатизацијата.Дневно осветлување: ја дифузира светлината и го минимизира отсјајот, обезбедува природна светлина без губење на приватноста Одличен распон: стаклени ѕидови на неограничени растојанија хоризонтално и висини до осум метри...
 • Керамичко фрит U канал стакло

  Керамичко фрит U канал стакло

  Термички зацврстеното и обложено со боја U стакло е профилирано керамичко фрит стакло достапно во широк опсег на бои што им дава на архитектите нови можности за дизајн.Бидејќи стаклото се зацврстува, исто така ги исполнува и повисоките безбедносни барања.
 • Керамичко фрит стакло во форма на U

  Керамичко фрит стакло во форма на U

  Термички зацврстеното и обложено со боја U стакло е профилирано керамичко фрит стакло достапно во широк опсег на бои што им дава на архитектите нови можности за дизајн.Бидејќи стаклото се зацврстува, исто така ги исполнува и повисоките безбедносни барања.
12345Следно >>> Страница 1/5