Производи

 • Електрохромно стакло

  Електрохромно стакло

  Електрохромното стакло (познато како паметно стакло или динамично стакло) е електронски затемнувачко стакло што се користи за прозорци, прозорци, фасади и завеси.Електрохромното стакло, кое може директно да се контролира од страна на станарите во зградата, е познато по подобрување на удобноста на станарите, максимизирање на пристапот до дневна светлина и поглед на отворено, намалување на трошоците за енергија и обезбедување на архитектите со поголема слобода во дизајнот.
 • Џамбо/преголемо безбедносно стакло

  Џамбо/преголемо безбедносно стакло

  Основни информации Yongyu Glass одговара на предизвиците на денешните архитекти кои обезбедуваат JUMBO / ПРЕГОЛЕМО монолитно калено, ламинирано, изолирано стакло (двојно и тројно застаклено) и стакло обложено со низок е до 15 метри (во зависност од составот на стаклото).Без разлика дали вашата потреба е за специфичен проект, обработено стакло или рефус пловечко стакло, ние нудиме испорака низ целиот свет по неверојатно конкурентни цени.Џамбо/преголемо безбедносно стакло Спецификации 1) Рамно калено стакло со единечен панел/рамно калено изолирано ...
 • U-канално стакло за прегради

  U-канално стакло за прегради

  Стаклото на каналот U (исто така познато како стакло во облик на буквата У) е да се користи првото континуирано производство на тркалање и пост-формирање, поради неговиот пресек е тип "U", така наречен.
 • Ниско железо в стакло

  Ниско железо в стакло

  Стаклото во форма на буквата У (исто така познато како стакло на корито) е нов тип на стакло за ѕидни профили за заштеда на енергија.
 • 7mm u остро калено стакло

  7mm u остро калено стакло

  Термички зацврстеното U стакло е специјално дизајнирано да ги задоволи зголемените безбедносни барања во заедничките простории на јавните згради.
 • CE сертификат за калено U стакло

  CE сертификат за калено U стакло

  Нашите производи од стакло со калено U профил/стаклени канали ги исполнуваат важечките барања во врска со § 8, фрагментација и § 9.4, Механичка цврстина како што е наведено во европскиот стандард EN 15683-1 [1] кога се тестираат според EN 15683-1 [1] и EN 1288-4 [2].
 • градежен материјал 7mm u профил калено стакло

  градежен материјал 7mm u профил калено стакло

  Термички зацврстеното U стакло е специјално дизајнирано да ги задоволи зголемените безбедносни барања во заедничките простории на јавните згради.
 • Стаклени отворени скали во форма на U

  Стаклени отворени скали во форма на U

  U профилираното стакло (исто така наречено U Glass, Channel Glass), е релативно нов вид градежен материјал.
 • стакло отпорно на удари

  стакло отпорно на удари

  Термички зацврстеното U стакло е специјално дизајнирано да ги задоволи зголемените безбедносни барања во заедничките простории на јавните згради.
 • Стакло со ниско железо U профил од 7 мм

  Стакло со ниско железо U профил од 7 мм

  Екстра проѕирното U стакло со малку железо е дизајнерски производ со минимално внатрешно боење поради суровините со ниска содржина на железен оксид за време на производството на стакло.
 • калено стакло со в канал

  калено стакло со в канал

  Термички зацврстеното U стакло е специјално дизајнирано да ги задоволи зголемените безбедносни барања во заедничките простории на јавните згради.
 • 7mm U профил стакло за завесен ѕид

  7mm U профил стакло за завесен ѕид

  Поради неговата лесна, дифузна светлина и минимизиран отсјај, стаклото од U профилот од 7мм за завесни ѕидови се повеќе и повеќе се користи како префериран материјал за внатрешни и надворешни завеси.