Затемнети/матено калено стакло

  • Затемнети/матено калено стакло за туш кабина

    Затемнети/матено калено стакло за туш кабина

    Основни информации Затемнети калено стакло Без разлика дали избирате затемнети стакла за прозорци, полици или маси, употребата на калено стакло е секогаш опција.Ова стакло е цврсто и со помала веројатност да се скрши при удар.Стаклото изгледа исто како и традиционалните стакла, што го прави одличен избор за оние кои сакаат малку сигурност без да го менуваат изгледот на стаклото во процесот.Погледнете го широкиот избор на опции за дебелини и нијанси на боја на Yongyu Glass за да започнете со избирање на стр...