За нас

Ноќен поглед од U стакло, стакло со U канал, стакло од U профил, U стаклени фасади

 Yongyu Glass е професионален добавувач на U стакло и традиционално архитектонско стакло од Кина.

Компанијата е основана од Гевин Пан, кој работи во индустријата за архитектонско стакло од 2006 година и има повеќе од десет години извозно искуство на пазарот во Северна Америка и ЕУ.Компанијата е основана со желба да ги интегрира предностите на ресурсите за градење на индустријата за стакло во регионот и да обезбеди персонализирани решенија за потребите на нашите клиенти.Наоѓаме персонализирани решенија за барањата на клиентите и им помагаме на клиентите да заштедат време и пари.

 

СО ШТО СЕ РАБОТИМЕ:
★ Системи за U стакло со високи перформанси и ниско железо
(U стакло, исто така наречено U-канално стакло/ U профил стакло/C-glass)
★ Џамбо безбедносно стакло
(Џамбо калено стакло, Џамбо калено ламинирано стакло, Џамбо IGU)
★ Заоблено безбедносно стакло
(Заоблено калено стакло, заоблено калено ламинирано стакло, заоблено безбедносно стакло Џамбо, високо 12,5 метри)
★ SGP ламинирано стакло

КАКО МОЖЕМЕ ДА ПОМОГНЕМЕ:

★ Ангажирана во индустријата за архитектонско стакло и им служи на клиентите дома и во странство повеќе од 15 години.
★ Помогнете им на компаниите за стаклени фасади и архитектонските дизајнери да најдат персонализирани решенија и да им помогне да заштедат време и пари.
★ Производство и обезбедување производи со висок квалитет и внимателна услуга по продажбата

Ние сме добавувач одобрен од SGCC;нашите производи ги исполнуваат примарните стандарди за градежни производи од стакло.Удобна комуникација, целиот производствен процес може да се следи назад, 7 * 24 часа по продажбата е нашето ветување.

ШТО ПРАВИМЕ:
Консолидирајте супериорни ресурси за да обезбедите персонализирани решенија за вас.

ЗА ШТО НИ СЕ ГРИЖИ:
Квалитетот го освојува светот, услужните достигнувања во иднина

НАШАТА МИСИЈА:
Работете заедно за да постигнете победа-победа, создадете транспарентна визија!