Систем за стакло со високи перформанси U

  • Што е стакло со U профил/ ​​стакло со U канал?

    Што е стакло со U профил/ ​​стакло со U канал?

    Што е стакло со U профил/ ​​стакло со U канал?Стакло со профил U/ Стаклото со канал U е проѕирно стакло во форма на буквата У, произведено во неколку ширини кои се движат од 9" до 19", должина до 23 стапки и прирабници од 1,5" (за внатрешна употреба) или 2,5" (за надворешна употреба).Прирабниците го прават тродимензионалното стакло самостојно, овозможувајќи му да создава долги непрекинати распони од стакло со минимални елементи за рамка - идеално за апликации на дневна светлина.Стаклото со U профил/ ​​Стаклото со U канал е релативно лесно за инсталирање.Еден ...
  • Стакло со високи перформанси U Профил/Систем за стакло со канал U

    Стакло со високи перформанси U Профил/Систем за стакло со канал U

    Основни информации У профил стакло или наречено U канал стакло потекнува од Австрија.Исто така, се произведува повеќе од 35 години во Германија.Како еден од типичните материјали што се користат во големи градежни проекти, стаклото од профилот U се применува нашироко во Европа и Америка.Апликацијата за U профил стакло во Кина датира од 1990-тите.И сега многу области во Кина го користат за нејзиниот меѓународен дизајн тренд.Стаклото на U профил е еден вид очила за лиење.Тоа е напредок на формирање во т...