Безбедносни стаклени прегради

  • Безбедносни стаклени прегради

    Безбедносни стаклени прегради

    Основни информации Преградниот ѕид за безбедно стакло е направен од калено стакло/ламинирано стакло/ панел IGU, обично дебелината на стаклото може да биде 8mm, 10mm, 12mm, 15mm.Постојат многу други видови стакло што обично се користат како преграда, за преграда од матирано стакло, преграда од калено стакло за печатење со свилен екран, преграда од градиентно стакло, преграда од ламинирано стакло, преграда со изолирано стакло.Стаклената преграда најмногу се користи во канцелариски, домашни и комерцијални згради. Преградата од 10мм проѕирно зацврстено стакло е 5 пати строго...