Ламинирано стакло Dupont SGP

  • Dupont овластен SGP Ламинирано стакло

    Dupont овластен SGP Ламинирано стакло

    Основни информации DuPont Sentry Glass Plus (SGP) е составен од цврст пластичен меѓуслоен композит кој е ламиниран помеѓу два слоја калено стакло.Ги проширува перформансите на ламинираното стакло надвор од сегашните технологии бидејќи меѓуслојот нуди пет пати поголема цврстина на кинење и 100 пати поголема цврстина од поконвенционалниот меѓуслој PVB.Карактеристика SGP (SentryGlas Plus) е јонски полимер од естер на етилен и метил киселина.Тој нуди повеќе предности во користењето на SGP како меѓуслоен материјал ...