Џамбо/преголеми заштитно стакло

  • Џамбо/преголемо безбедносно стакло

    Џамбо/преголемо безбедносно стакло

    Основни информации Yongyu Glass одговара на предизвиците на денешните архитекти кои обезбедуваат JUMBO / ПРЕГОЛЕМО монолитно калено, ламинирано, изолирано стакло (двојно и тројно застаклено) и стакло обложено со низок е до 15 метри (во зависност од составот на стаклото).Без разлика дали вашата потреба е за специфичен проект, обработено стакло или рефус пловечко стакло, ние нудиме испорака низ целиот свет по неверојатно конкурентни цени.Џамбо/преголемо безбедносно стакло Спецификации 1) Рамно калено стакло со единечен панел/рамно калено изолирано ...