Xhami i sigurisë Jumbo/i madh

  • Xhami Jumbo/Sigurues i madh

    Xhami Jumbo/Sigurues i madh

    Informacioni bazë Yongyu Glass u përgjigjet sfidave të arkitektëve të sotëm që furnizojnë xham monolit të kalitur, të laminuar, të izoluar (me xham të dyfishtë dhe të trefishtë) dhe xham me shtresë të ulët e deri në 15 metra (në varësi të përbërjes së xhamit) JUMBO / TË MADHËSHME.Pavarësisht nëse nevoja juaj është për projekte specifike, xhami të përpunuar ose xhami me shumicë, ne ofrojmë shpërndarje në mbarë botën me çmime tepër konkurruese.Specifikimet e xhamit të sigurisë Jumbo/të tepërt 1) Xhami i sheshtë me panel të vetëm/Izoluar me temperim të sheshtë ...