Xham i temperuar & Xham i laminuar

  • Xham i laminuar

    Xham i laminuar

    Informacioni bazë Xhami i laminuar është formuar si një sanduiç prej 2 fletësh ose më shumë qelqi notues, ndërmjet të cilit është i lidhur së bashku me një shtresë të fortë dhe termoplastike polivinil butirale (PVB) nën nxehtësi dhe presion dhe nxjerr ajrin dhe më pas vendoset në të lartë. -Kazan me avull me presion duke përfituar nga temperatura e lartë dhe presioni i lartë për të shkrirë një sasi të vogël ajri të mbetur në veshje. Specifikimi Xhami i petëzuar i sheshtë Max.madhësia:3000mm×1300mm Xham i lakuar i laminuar Lami i lakuar i kalitur...
  • Xhami i temperuar

    Xhami i temperuar

    Informacioni bazë Xhami i kalbur është një lloj xhami i sigurt që prodhohet nga ngrohja e xhamit të sheshtë deri në pikën e tij të zbutjes.Më pas në sipërfaqen e tij formohet sforcimi i shtypjes dhe papritmas ftohet sipërfaqja në mënyrë të barabartë, kështu sforcimi i shtypjes përsëri shpërndahet në sipërfaqen e xhamit ndërsa sforcimi i tensionit ekziston në shtresën qendrore të xhamit.Stresi i tensionit i shkaktuar nga presioni i jashtëm është kundërbalancuar me stresin e fortë shtypës.Si rezultat, performanca e sigurisë së xhamit rritet...