Sistemi i xhamit të profilit U me performancë të lartë/xhami me kanal U

Përshkrim i shkurtër:


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

mmexport1583846478762

Informacioni bazë

Xhami i profilit U ose xhami i quajtur U kanal e ka origjinën nga Austria.Gjithashtu prodhohet mbi 35 vjet në Gjermani.Si një nga materialet tipike që përdoret në projekte ndërtimi në shkallë të gjerë, xhami i profilit U aplikohet gjerësisht në Evropë dhe Amerikë.Aplikimi për xhamin e profilit U në Kinë daton nga vitet 1990.Dhe tani shumë zona në Kinë e përdorin atë për trendin e saj të dizajnit me bazë ndërkombëtare.
 
Xhami i profilit U është një lloj i syzeve të derdhjes.Është një përparim i formimit në furrën e shkrirjes me kontroll kompjuterik që i mundëson asaj të mbajë cilësi dhe saktësi të shkëlqyer.Forca e tij e lartë mekanike e mundëson fiksimin në ndërtesa të larta dhe ndërtesa të tjera që kanë nevojë për ndriçim të mirë.Dhe kjo mund t'i shpëtojë ndërtesat nga mbështetja shtesë vertikale dhe horizontale.Xhami i profilit U i karakterizuar nga ndriçimi i mirë, izolimi dhe ruajtja e nxehtësisë, izolimi i zërit dhe mbrojtja nga zhurma — është një nga xhamat e tipit të ri miqësor ndaj mjedisit dhe ekonomik.

Ndriçimi i ditës: Përhap dritën dhe minimizon shkëlqimin
Performanca termike: Gama e vlerave U = 0,49 deri në 0,19
Hapësira të mëdha: Mure xhami me gjerësi dhe lartësi të pakufishme deri në 12 metra.
Eleganca: Kënde nga xhami në gotë dhe kthesa gjarpri
Seamless: Nuk kërkohet mbështetje vertikale metalike
Pesha e lehtë: Xhami i profilit U me trashësi 7 mm është i lehtë për t'u trajtuar
Opsionet e bashkuara: instalim më i shpejtë
Përshtatshëm: Për t'u lidhur pa probleme në zonat e shikimit, për të ndryshuar lartësitë dhe rrafshet

Specifikimet teknike

Seria Seria K60系列K60
U prefole xhami P23/60/7 P26/60/7 P33/60/7
Gjerësia e fytyrës (w) mm 232 mm 262 mm 331 mm
Gjerësia e fytyrës (w) inç 9-1/8" 10-5/16" 13-1/32″
Lartësia e fllanxhës (h) mm 60 mm 60 mm 60 mm
Lartësia e fllanxhës (h) inç 2-3/8" 2-3/8" 2-3/8"
Trashësia e xhamit (t) mm 7 mm 7 mm 7 mm
Aplikacioni për trashësinë e xhamit.inç .28" .28" .28"
Gjatësia maksimale (L) mm 7000 mm 7000 mm 7000 mm
Gjatësia maksimale (L) inç 276″ 276″ 276″
Pesha (njështresore) KG/m² 25.43 24.5 23.43
Pesha (me një shtresë) lbs/sq ft. 5.21 5.02 4.8
Tekstura qelqi*      
504 Kallëp i përafërt      
Qartë      
Akull      
Pikolo      

* Shënim: Disa përmasa dhe tekstura mund të jenë të kufizuara në prodhim dhe t'i nënshtrohen kohëve më të gjata.Për projekte të mëdha, do të jemi të kënaqur të diskutojmë teksturat dhe madhësitë e personalizuara.

Testimi i kalitjes dhe thithjes me nxehtësi

Ne filluam procesin e kalitjes për xhamin e profilit U me gjatësi deri në 20′ dhe ndërtuam furrat e kalitjes me porosi ekskluzivisht për kalitjen e xhamit të profilit U tre-dimensionale.Makineritë, procedurat dhe përvoja e tyre japin xhami konsistent dimensionalisht.

Xhami i profilit LABER U i kalitur është xhami i kalitur me kanal që i është nënshtruar një trajtimi të dytë termik në një furrë kalitjeje për të forcuar xhamin dhe për të rritur ngjeshjen në 10,000 psi ose më shumë.Xhami i profilit U i kalitur është tre deri në katër herë më i fortë se xhami i kanalizuar i pjekjes dhe njihet nga modeli i tij i thyerjes - fragmente relativisht të vogla dhe të padëmshme.Ky fenomen, i quajtur "prerje në kube", zvogëlon dukshëm gjasat e lëndimit të njerëzve pasi nuk ka skaje të dhëmbëzuara ose copa të mëdha dhe të mprehta.

Ngarkesat dhe devijimi i erës
Beqare me xham
    Xham i Pjekur    Xhami i temperuar 
Ngarkesa e erës projektuese lb/ft² Designwindshpejtësi mph (e përafërt) Hapësira maksimale @ Ngarkesa e erës Devijim në mes të pikës @ Hapësirë ​​maksimale Hapësira maksimale @ Ngarkesa e erës Devijim në mes të pikës @ Hapësirë ​​maksimale
P23/60/7
15 75   14.1′ 0,67″   23′ 4,75"
25 98 10.9′ 0.41   20.7′ 5,19"
30 108 10.0′ 0,34″   18.9′ 4,32"
45 133 8.1′ 0,23"   15.4′ 2,85"
P26/60/7
15 75   13.4′ 0,61″   23′ 5,22"
25 98   10.4′ 0,36″   19.6′ 4,68"
30 108   9.5′ 0,30"   17.9′ 3,84"
45 133   7.7′ 0,20″   14.6′ 2,56"
P33/60/7
15 75   12.0′ 0,78″   22.7′ 5,97"
25 98   9.3′ 0,28"   17.5′ 3,52"
30 108   8.5′ 0,24″   16.0′ 3.02″
45 133   6.9′ 0,15″   13.1′ 2.00″
Me dopio xham
    Xham i Pjekur    Xhami i temperuar 
Dizajni i ngarkesës së erës lb/ft² Dizajnoni shpejtësinë e erës mph (e përafërt)   Hapësira maksimale @ Ngarkesa e erës Devijim në mes të pikës @ Hapësirë ​​maksimale   Hapësira maksimale @ Ngarkesa e erës Devijim në mes të pikës @ Hapësirë ​​maksimale
P23/60/7
15 75   20.0′ 1,37"   23′ 2,37"
25 98   15.5′ 0,81″   23′ 3,96"
30 108   14.1′ 0,68″   23′ 4,75"
45 133   11.5′ 0,45″   23′ 7,13"
P26/60/7
15 75   19.0′ 1,23"   23′ 2,61"
25 98   14.7′ 0,74″   23′ 4,35"
30 108   13.4′ 0,60″   23′ 5,22"
45 133   10.9′ 0,38″   21.4′ 5,82"
P33/60/7P33/60/7
15 75   17.0′ 0,95″   23′ 3,16"
25 98   13.1′ 0,56″   23′ 5,25"
30 108   12.0′ 0,46″   22.7′ 6,32"
45 133   9.8′ 0,32″   18.5′ 4.02″

Shfaqja e produktit

mmexport1585610040166 mmeksport1585610042550 mmexport1585610044950
mmexport1585610047294 mmexport1585610049667

  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni