Xhami i lyer/i ngrirë

  • Xham i ngjyrosur/i ngrirë për dhomën e dushit

    Xham i ngjyrosur/i ngrirë për dhomën e dushit

    Informacioni bazë Xhami i ngjyrosur i lyer Pavarësisht nëse zgjidhni xhami të lyer për dritare, rafte ose tavolina, përdorimi i xhamit të kalbur është gjithmonë një opsion.Ky gotë është i fortë dhe ka më pak gjasa të thyhet pas goditjes.Xhami shfaqet njësoj si xhamat tradicionalë, duke e bërë atë një përzgjedhje të shkëlqyeshme për ata që dëshirojnë pak siguri pa ndryshuar pamjen e një xhami në proces.Hidhini një sy përzgjedhjes së gjerë të opsioneve të trashësisë dhe ngjyrës së Yongyu Glass për të filluar zgjedhjen e p...