Kaca tempered / kaca tempered

  • Kaca Tempered Tinted / Frosted Kanggo Kamar Pancuran

    Kaca Tempered Tinted / Frosted Kanggo Kamar Pancuran

    Info dhasar Kaca Tempered Tinted Apa milih kaca tinted kanggo jendhela, rak, utawa meja, nggunakake kaca tempered tansah dadi pilihan.Kaca iki kuwat lan ora bisa pecah nalika kena pengaruh.Kaca katon padha karo panel tradisional, dadi pilihan sing apik kanggo wong sing pengin keamanan tanpa ngganti tampilan panel nalika proses kasebut.Deleng pilihan ketebalan Yongyu Glass lan pilihan warna kanggo miwiti milih p...