Babagan awake dhewe

U glass night view, kaca saluran U, kaca profil U, fasad kaca U

 Yongyu Glass minangka kaca U profesional lan pemasok kaca arsitektur tradisional saka China.

Perusahaan iki diadegaké déning Gavin Pan, sing wis makarya ing industri kaca arsitektur wiwit 2006 lan wis luwih saka sepuluh taun pengalaman ekspor pasar Amérika Lor lan EU.Perusahaan iki diadegake kanthi pengin nggabungake sumber daya kauntungan kanggo mbangun industri kaca ing wilayah kasebut lan menehi solusi khusus kanggo kabutuhan pelanggan.Kita nemokake solusi khusus kanggo panjaluk pelanggan lan mbantu para pelanggan ngirit wektu lan dhuwit.

APA YANG KITA TANGANI:
★ kinerja dhuwur, kurang wesi U sistem kaca
(Kaca U, uga disebut kaca saluran U/kaca profil U/kaca C)
★ kaca safety Jumbo
(Kaca tempered Jumbo, kaca laminasi tempered Jumbo, IGU Jumbo)
★ kaca safety mlengkung
(Kaca tempered melengkung, kaca laminasi tempered melengkung, Kaca pengaman lengkung Jumbo tinggi maksimal 12,5 meter)
★ SGP kaca laminasi

CARA KITA BANTUAN:
★ Melu ing industri kaca arsitektur lan ngawula pelanggan loro ngarep lan luar negeri kanggo luwih saka 15 taun.
★ Mbantu perusahaan kaca facades lan desainer arsitektur golek solusi pribadi lan bantuan wong ngirit wektu lan dhuwit.
★ Pabrik lan nyedhiyani produk kualitas dhuwur lan wicaksana layanan sawise-sales

We are SGCC disetujoni supplier;produk kita wis ketemu standar utami kanggo mbangun produk kaca.Komunikasi sing trep, kabeh proses produksi bisa ditelusuri maneh, layanan sawise-sale 7 * 24h minangka janji kita.

APA YANG KITA LAKUKAN:
Gabungake sumber daya sing unggul kanggo menehi solusi khusus kanggo sampeyan.

APA KITA PEDULI:
Kualitas nelukake donya, prestasi layanan ing mangsa ngarep

MISI KAMI:
Makarya bebarengan kanggo entuk win-win, nggawe visi transparan!