Industri

Qinhuangdao Yongyu Glass Products Co., Ltd.wis qualifed kanggo desain lan nggawe kaca tingal kanggo saben industri ing donya kaca kaya:

Produk Unggulan

Dadi layanan ahli kaca sing paling berpengalaman ing Miami, sampeyan bisa nggarap kita saka ngendi wae!

Yongyu Glass minangka kaca U profesional lan pemasok kaca arsitektur tradisional saka China.

Perusahaan iki didegaké déning Gavin Pan, sing wis makarya ing industri kaca arsitektur wiwit 2006 lan wis luwih saka sepuluh taun pengalaman ekspor pasar Amérika Lor lan EU.Perusahaan iki diadegake kanthi pengin nggabungake sumber daya kauntungan kanggo mbangun industri kaca ing wilayah kasebut lan menehi solusi khusus kanggo kabutuhan pelanggan.Kita nemokake solusi khusus kanggo panjaluk pelanggan lan mbantu para pelanggan ngirit wektu lan dhuwit.

Ing ngendigoleki kita?

TindakakeUs

sakaInstagram

  • Kaca profil U hijau
  • Produk Utama lan Spesifikasi
  • 100% Pabrik Asli China Tempered U Profil Kaca Saluran
  • Produsen OEM China Clear Float / Ultra Clear Laminated / Tempered Glass kanggo Kamar Mandi
  • Lembar rega kanggo China 13.8mm Flat / Mlengkung Dekoratif Tempered Safety Building Laminated Glass
  • U-Profile Glass (uga dikenal minangka U Channel Glass) kanggo industri arsitektur & konstruksi.
  • Pabrik sampel Gratis China Double Hallow Kaca Aluminium Profil Timur Tengah Gaya Kaca Dinding, Rahasia Window Wall
  • High Performance U Profil Kaca / U Channel Sistem Kaca
  • Tinted & Keramik Frit & Frosted-Low-E U Kaca Profil/U Channel Kaca
  • facebook
  • twitter
  • pinterest
  • youtube
  • linkedin
  • Archello_SocialIcon_Symbol_Blue_24px