. China LABER® U Profil kaca pabrik lan manufaktur |Yongyu

Kaca Profil LABER® U

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Info dhasar

Kaca profil U kaca saluran U- Gabungan estetika lan kegunaan
Pilihan kaca kanggo fasad bangunan utawa partisi kantor ora kudu dianggep.Sampeyan kudu tansah njelajah pilihan kanggo mungkasi munggah karo gambar-sampurna.Yen iki apa sing dilakoni sapunika, kaca profil U kita worth gadhah Mirit ing.
Ora mung katon nengsemake, nanging jinis kaca profil U / kaca saluran U iki uga duwe akeh sifat sing cocog kanggo aplikasi njaba lan interior.

Kaluwihan liyane

• tambah kekuatan minangka dibandhingake kaca biasa
• difusi cahya gedhe
• insulasi akustik sing apik banget
• pengawetan panas
• pangayoman gangguan
Nalika nerangake estetika, kaca profil U / kaca saluran U bisa nambah efek frosting apik tenan kanggo desain interior.Padha bisa etched utawa sandblasted kanggo entuk tingkat opaqueness needed lan katon luxe.
Pilih desain khusus kaca profil U / kaca saluran U kanggo fasad kaca / tembok tirai, partisi njero ruangan, utawa liya-liyane
Yen sampeyan pengin sawetara tekstur tartamtu utawa efek frosted, Yongyu Glass bisa mbantu.Kita siyap nepaki pesenan khusus kanggo produk kita kanggo ngrampungake pembagi ruangan utawa tembok kaca kanthi kaca profil U / kaca saluran U.Saliyane dadi ramah lingkungan, iku pilihan sing paling efektif (sanajan sampeyan nggoleki desain sing digawe khusus).
Temtokake apa kaca sing paling disenengi kanggo sampeyan lan supaya Yongyu Glass nyedhiyakake sampeyan!

U-profil-kaca-U-channel-kaca

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita