. China kaca Smart / pabrik kaca PDLC lan manufaktur |Yongyu

Kaca pintar / kaca PDLC

Katrangan singkat:

Kaca cerdas, uga disebut Kaca Privasi Switchable, minangka solusi serbaguna.Ana rong jinis kaca pinter, siji dikontrol dening elektronik, liyane dikontrol dening solar.


Detail Produk

Tag produk

Kaca pinter

KAMERA DIGITAL OLYMPUS KAMERA DIGITAL OLYMPUS

Kaca cerdas, uga disebut Kaca Privasi Switchable, minangka solusi serbaguna.Ana rong jinis kaca pinter, siji dikontrol dening elektronik, liyane dikontrol dening solar.Bisa digunakake ing layar pemisahan, jendhela, gendheng-lampu lan lawang, keamanan & layar teller lan malah dadi layar proyeksi HD banget.Iki minangka kaendahan lan keluwesan produk, arsitek lan desainer terus golek panggunaan anyar lan inovatif.
 
Produk kaca cerdas bisa digunakake ing bangunan omah lan komersial.Minangka arsitek lan perancang njelajah wates kaca privasi switchable lan nguripake perspektif conventional kaca ing sirah, iku samesthine sing pasar bakal terus kanggo tuwuh lan nggedhekake menyang nggunakake anyar lan inovatif kaca privasi.
 
Kepiye cara kerja kaca privasi sing bisa diganti?
 
Liwat aplikasi arus listrik, sifat kaca kasebut ngowahi saka opaque dadi cetha kurang saka 0,01 detik.Transformasi iki dadi buram lan bali maneh bisa dipicu saka sawetara switch tembok, remot kontrol, sensor gerakan, sensor cahya utawa timer, gumantung saka kabutuhan individu saben pelanggan.Macem-macem variasi kaca sing bisa diowahi privasi bisa diwenehake kalebu kaca sing diwarnai warna, dirating geni, kaca privasi kaca ganda, mlengkung lan bentuke.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita