. China Tinted & Keramik Frit & Frosted-Low-E U Profil Kaca/U Channel Kaca pabrik lan manufaktur |Yongyu

Tinted & Keramik Frit & Frosted-Low-E U Kaca Profil/U Channel Kaca

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Info dhasar

Kaca profil U Tinted yaiku kaca berwarna sing nyuda transmisi visual lan sumringah.
Kaca tinted meh tansah mbutuhake perawatan panas kanggo nyuda potensial kaku termal lan breakage lan cenderung kanggo re-radiate panas diserep.
Produk kaca profil U tinted kita kasedhiya ing macem-macem warna lan diurutake kanthi transmisi cahya.Disaranake sampeyan supaya sampel kaca nyata kanggo perwakilan werna bener.

Frits Keramik werna dipecat ing 650 derajat Celsius menyang mburi, ing pasuryan saka kaca profil U nyedhiyakake colorfast, awet, finish tahan gores.Kasedhiya ing macem-macem warna kalebu tampilan warni sing luar biasa awet.

Kaca profil U FrostedKaca profil Frosted U menehi estetika sing luwih nyebar lan es.Lapisan protèktif ditrapake kanggo nyuda sidik jari.Ana rong cara kanggo entuk efek frosted kanggo kaca profil U: sandblasted lan asam-etched. Low-E U kaca profilKaca Low-E, utawa low-emissivity, digawe kanggo nyilikake jumlah cahya infra merah lan ultraviolet sing teka liwat kaca, tanpa minimalake jumlah cahya sing mlebu ing omah sampeyan.Jendela kaca Low-E duwe lapisan tipis mikroskopis sing transparan lan nggambarake panas.Lapisan kasebut malah luwih tipis tinimbang rambut manungsa!Lapisan Low-E njaga suhu ing omah kanthi konsisten kanthi nggambarake suhu interior ing njero.

Kita ngenalake teknologi lapisan Low-e menyang jalur produksi kaca profil U kanggo nyedhiyakake aplikasi sing luwih akeh kanggo kaca profil U.

Aplikasi

kurang-e-2 diwarnai-2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita