. China Dupont resmi SGP Laminated kaca pabrik lan manufaktur |Yongyu

Dupont Sah SGP Laminated Kaca

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Info dhasar

DuPont Sentry Glass Plus (SGP) kasusun saka komposit interlayer plastik sing angel sing dilaminasi ing antarane rong lapisan kaca tempered.Iki ngluwihi kinerja kaca laminated ngluwihi teknologi saiki amarga interlayer nawakake kaping lima kekuatan luh lan 100 kaping rigidity saka interlayer PVB liyane conventional.

Fitur

SGP (SentryGlas Plus) minangka ion-polimer saka etilena lan ester asam metil.Nawakake kaluwihan liyane ing nggunakake SGP minangka materi interlayer
SGP nawakake kaping lima kekuatan luh lan 100 kaping rigidity saka PVB interlayer konvensional
Daya tahan sing luwih apik / pangarep-arep umur dawa ing suhu sing luwih dhuwur
Cuaca apik lan stabilitas pinggiran

Apa sing ndadekake SGP interlayer khusus?
A. Keamanan luwih saka ancaman kayata cuaca sing abot
B. Bisa tahan syarat kinerja jeblugan bom
C. kekiatan Greater ing suhu munggah pangkat
D. Penylametan pecahan
E. Luwih tipis lan luwih entheng tinimbang PVB

Tampilan produk

kaca laminasi kaca tempered63 sgp-kaca-kaca-1 kaca laminasi kaca tempered69
ora dijenengi mmexport1591075117153 mmexport1591075140223

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk