We engaged in the architectural glass industry since 2006

Dupont otorisasi SGP Laminated Kaca

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Inpormasi Dasar

DuPont Sentry Glass Plus (SGP) diwangun ku komposit interlayer plastik tangguh anu dilaminasi antara dua lapisan kaca tempered.Ngalegaan kinerja kaca laminated saluareun téknologi ayeuna salaku interlayer nawarkeun lima kali kakuatan cimata jeung 100 kali rigidity tina interlayer PVB leuwih konvensional.

Fitur

SGP (SentryGlas Plus) nyaéta ion-polimér tina étiléna jeung métil asam éster.Ieu nawiskeun langkung kaunggulan dina ngagunakeun SGP salaku bahan interlayer
SGP nawiskeun lima kali kakuatan cimata sareng 100 kali kaku tina interlayer PVB konvensional
Daya tahan anu langkung saé / harepan umur panjang dina suhu anu luhur
Cuaca alus teuing jeung stabilitas ujung

Naon ngajadikeun SGP interlayer jadi husus?
A. Kaamanan langkung ageung tina ancaman sapertos cuaca parah
B. Bisa tahan sarat kinerja blast bom
C. durability Greater dina hawa elevated
D. ingetan sempalan
E. Thinner jeung torek ti PVB

Pintonan produk

kaca laminasi kaca tempered63 sgp-laminated-kaca-1 kaca laminasi kaca tempered69
teu ngaranna mmexport1591075117153 mmexport1591075140223

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali