Produk

  • Frosted U Channel Kaca

    Frosted U Channel Kaca

    Kaca U beusi low- meunang lemes, velvety, susu katingal tina didefinisikeun, sandblasted (atawa asam-etched) ngolah jero kaca profil urang (asam-etched processing kadua sisi) beungeut.
  • kaca saluran c frosted

    kaca saluran c frosted

    Kaca U beusi low- meunang lemes, velvety, susu katingal tina didefinisikeun, sandblasted (atawa asam-etched) ngolah jero kaca profil urang (asam-etched processing kadua sisi) beungeut.
  • kaca frosted u ngawangun

    kaca frosted u ngawangun

    Kaca U beusi low- meunang lemes, velvety, susu katingal tina didefinisikeun, sandblasted (atawa asam-etched) ngolah jero kaca profil urang (asam-etched processing kadua sisi) beungeut.
  • Low-E coated kaca profil U

    Low-E coated kaca profil U

    Lapisan palapis Low-E boga ciri transmisi luhur cahaya katempo jeung pantulan luhur sinar infra red pertengahan jeung jauh.
  • Kontrol surya coated kaca profil U

    Kontrol surya coated kaca profil U

    Lapisan palapis Low-E boga ciri transmisi luhur cahaya katempo jeung pantulan luhur sinar infra red pertengahan jeung jauh.
  • Kaca saluran c kabel

    Kaca saluran c kabel

    Lapisan palapis Low-E boga ciri transmisi luhur cahaya katempo jeung pantulan luhur sinar infra red pertengahan jeung jauh.Bisa ngurangan panas asup ka kamar dina waktu usum panas jeung ningkatkeun laju insulasi dina usum tiis pikeun ngurangan leungitna panas, kukituna ngurangan biaya operasi AC.Daylighting: Diffuses cahaya & ngaminimalkeun sorotan, nyadiakeun cahaya alami tanpa leungitna privasi Great Rentang: Tembok kaca tina jarak wates horisontal & jangkungna nepi ka dalapan mete...
  • Kaca U bentuk kabel

    Kaca U bentuk kabel

    Lapisan palapis Low-E boga ciri transmisi luhur cahaya katempo jeung pantulan luhur sinar infra red pertengahan jeung jauh.Bisa ngurangan panas asup ka kamar dina waktu usum panas jeung ningkatkeun laju insulasi dina usum tiis pikeun ngurangan leungitna panas, kukituna ngurangan biaya operasi AC.Daylighting: Diffuses cahaya & ngaminimalkeun sorotan, nyadiakeun cahaya alami tanpa leungitna privasi Great Rentang: Tembok kaca tina jarak wates horisontal & jangkungna nepi ka dalapan mete...
  • Keramik frit kaca saluran U

    Keramik frit kaca saluran U

    Kaca U anu dilapis termal sareng dilapis warna mangrupikeun gelas frit keramik anu aya dina rupa-rupa warna anu masihan arsiték kamungkinan desain anyar.Salaku kaca geus toughened, éta ogé minuhan sarat kaamanan luhur.
  • Keramik frit kaca bentuk U

    Keramik frit kaca bentuk U

    Kaca U anu dilapis termal sareng dilapis warna mangrupikeun gelas frit keramik anu aya dina rupa-rupa warna anu masihan arsiték kamungkinan desain anyar.Salaku kaca geus toughened, éta ogé minuhan sarat kaamanan luhur.
  • Kaca Éléktrokromik

    Kaca Éléktrokromik

    Kaca éléktrokromik (alias kaca pinter atawa kaca dinamis) mangrupa kaca tintable éléktronik dipaké pikeun jandéla, skylights, facades, sarta témbok curtain.Kaca éléktrokromik, anu tiasa langsung dikawasa ku pangeusi gedong, kasohor pikeun ningkatkeun kanyamanan pangeusi, maksimalkeun aksés ka terangan sareng pandangan luar, ngirangan biaya énergi, sareng masihan arsiték langkung kabébasan desain.
  • Jumbo / Kaca Kasalametan Oversized

    Jumbo / Kaca Kasalametan Oversized

    Info Dasar Yongyu Kaca ngajawab tantangan arsiték kiwari supplying JUMBO / OVER-ukuran monolithic tempered, laminated, kaca insulated (dual & triple glazed) jeung low-e coated kaca nepi ka 15 méter (gumantung komposisi kaca).Naha kabutuhan Anjeun pikeun proyék husus, kaca olahan atawa kaca ngambang bulk, kami nawiskeun pangiriman sakuliah dunya dina harga incredibly kalapa.Jumbo/Kaca kaamanan Oversized Spésifikasi 1) Kaca tempered datar panel tunggal/Datar tempered insulated ...
  • 7mm frosted U Propil kaca

    7mm frosted U Propil kaca

    Kaca U beusi low- meunang lemes, velvety, susu katingal tina didefinisikeun, sandblasted (atawa asam-etched) ngolah jero kaca profil urang (asam-etched processing kadua sisi) beungeut.