We engaged in the architectural glass industry since 2006

Produk

  • sertipikat CE tina kaca U tempered

    sertipikat CE tina kaca U tempered

    Kaca profil U Tempered / produk kaca saluran U kami nyumponan sarat anu aya ngeunaan § 8, Fragméntasi sareng § 9.4, Kakuatan mékanis sakumaha anu dinyatakeun dina standar Éropa EN 15683-1 [1] nalika diuji dumasar kana EN 15683-1 [1] sareng EN 1288-4 [2].
  • Kaca Electrochromic

    Kaca Electrochromic

    Kaca éléktrokromik (alias kaca pinter atawa kaca dinamis) mangrupa kaca tintable éléktronik dipaké pikeun jandéla, skylights, facades, sarta témbok curtain.Kaca éléktrokromik, anu tiasa langsung dikawasa ku pangeusi gedong, kasohor pikeun ningkatkeun kanyamanan pangeusi, maksimalkeun aksés ka terangan sareng pandangan luar, ngirangan biaya énergi, sareng masihan arsiték langkung kabébasan desain.
  • Produk utama jeung spésifikasi

    Produk utama jeung spésifikasi

    Utamana urang alus dina:
    1) Kasalametan U channel kaca
    2) Kaca tempered melengkung jeung kaca laminated melengkung;
    3) kaca kaamanan ukuran Jumbo
    4) Perunggu, kulawu lampu, kulawu poék tinted kaca tempered
    5) 12/15/19mm kaca tempered kandel, jelas atawa ultra-jelas
    6) PDLC / SPD kaca pinter-kinerja tinggi
    7) Dupont otorisasi kaca laminated SGP
  • Naon kaca profil U / kaca saluran U?

    Naon kaca profil U / kaca saluran U?

    Naon kaca profil U / kaca saluran U?Kaca profil U / kaca saluran U nyaéta kaca U ngawangun tembus dihasilkeun dina sababaraha rubak mimitian ti 9″ nepi ka 19″, panjangna nepi ka 23 suku, jeung 1.5″ (pikeun pamakéan interior) atawa 2.5″ (pikeun pamakéan exterior) flanges.Flanges nyieun kaca tilu diménsi timer ngarojong, sahingga bisa nyieun bentang kaca uninterrupted panjang kalayan elemen framing minimal - idéal pikeun aplikasi daylighting.Kaca profil U / kaca saluran U rélatif gampang dipasang.Hiji...
  • Kaca Kasalametan melengkung / Kaca Kasalametan ngagulung

    Kaca Kasalametan melengkung / Kaca Kasalametan ngagulung

    Inpormasi Dasar Naha Bent anjeun, Bent Laminated atanapi Bent Insulated Glass kanggo Kasalametan, Kaamanan, Akustik atanapi Kinerja Termal, kami nyayogikeun Produk Kualitas & Palayanan Pelanggan.Kaca tempered melengkung/Kaca tempered bengkok Sadia dina loba ukuran, wangun jeung kelir Radiuses nepi ka 180 derajat, sababaraha radii, mnt R800mm, max panjang busur 3660mm, jangkungna max 12 méter Jelas, tinted parunggu, kulawu, héjo atawa biru gelas melengkung laminated kaca / kaca laminated bengkung Sadia dina rupa-rupa c ...
  • Tinted & Keramik Frit & Frosted-Low-E U Kaca Propil / U Channel Kaca

    Tinted & Keramik Frit & Frosted-Low-E U Kaca Propil / U Channel Kaca

    Inpormasi Dasar Kaca profil Tinted U nyaéta kaca berwarna anu ngirangan pancaran visual sareng radian.Kaca tinted ampir sok merlukeun perlakuan panas pikeun ngurangan poténsi stress termal sarta pegatna sarta condong reradiate panas diserep.Produk kaca profil U tinted kami aya dina sababaraha warna sareng diurutkeun ku transmisi cahaya.Dianjurkeun yén anjeun mesen sampel kaca sabenerna keur ngagambarkeun warna leres.Frits keramik berwarna dipecat dina 650 darajat Celsius kana b ...
  • Kasalametan Kaca Railings / Kaca kolam renang pager

    Kasalametan Kaca Railings / Kaca kolam renang pager

    Inpo dasar Tetep pintonan ti dek anjeun sarta kolam renang jelas tur uninterrupted kalawan sistem Kaca Rel.Rel panel kaca pinuh / pager kolam renang ka balusters kaca tempered, di jero rohangan atawa di luar, masang sistem reel kaca dek mangrupakeun cara pasti-seuneu pikeun meunangkeun perhatian sarta mawa dek reel / pager kolam renang gagasan anjeun pikeun hirup.Fitur 1) Railings Kaca banding estetika Luhur nawiskeun tampilan kontemporer sareng trump sistem rel dek anu sanés anu dianggo ayeuna.Pikeun seueur jalma, pegangan dek kaca mangrupikeun ...
  • Pancuran Kamar Kasalametan Kaca

    Pancuran Kamar Kasalametan Kaca

    Info Dasar Kaca pancuran tempered Smart: Ngadalikeun privasi anjeun langkung gampang Ti ayeuna, sadaya anu diperyogikeun nyaéta sintreuk saklar pikeun ngajantenkeun panto pancuran transparan anjeun teu jelas.Téknologi kaca pinter diasupkeun kana produk urang pikeun mantuan Anjeun ngarobah penampilan maranéhanana dina paménta.Naha anjeun hoyong nyumput tina panon prying atanapi ngajantenkeun langkung terang, anjeun ngan ukur kedah mencét tombol éta.Kalayan kaca tempered kami pikeun témbok sareng panto pancuran, privasi anjeun salawasna ditangtayungan!Naha anjeun milarian kaca pikeun ...
  • Jelas / Low Kaca Tempered Beusi Pikeun Kamar Pancuran

    Jelas / Low Kaca Tempered Beusi Pikeun Kamar Pancuran

    Inpormasi dasar Hayu urang nyanghareupan éta, panto pancuran sanés ngan ukur panto pancuran, éta mangrupikeun pilihan gaya anu nyetél nada pikeun tampilan sareng raos kamar mandi anjeun.Ieu mangrupikeun barang anu panggedéna di kamar mandi anjeun sareng barang anu paling narik perhatian.Henteu ngan éta, tapi ogé kedah fungsina leres ogé.(Urang bakal ngobrol ngeunaan éta dina menit.) Di dieu di Yongyu Glass, urang terang naon dampak anu tiasa dilakukeun ku panto pancuran atanapi bak mandi.Urang ogé terang yén milih gaya anu pas, tékstur, sareng ...
  • Kaca Laminated

    Kaca Laminated

    Info Dasar Kaca laminated kabentuk salaku sandwich tina 2 lembar atawa leuwih kaca ngambang, antara nu kabeungkeut babarengan jeung tangguh tur thermoplastic polyvinyl butyral (PVB) interlayer dina panas sarta tekanan sarta tarik kaluar hawa, lajeng nempatkeun kana luhur. -tekanan ketel uap ngamangpaatkeun suhu luhur sarta tekanan tinggi pikeun ngalembereh jumlah leutik sésana tina hawa kana palapis spésifikasi Datar laminated kaca Max.ukuran: 3000mm × 1300mm melengkung kaca laminated melengkung tempered lami ...
  • Kaca pinter (kaca kontrol lampu)

    Kaca pinter (kaca kontrol lampu)

    Kaca pinter, disebut oge kaca kontrol lampu, kaca switchable atawa kaca privasi, mantuan pikeun ngartikeun arsitéktur, otomotif, interior, jeung industri desain produk.
    Kandel: Per pesenan
    Ukuran umum: Per pesenan
    Konci: Per pesenan
    MOQ: 1 PCS
    Aplikasi: Partisi, kamar pancuran, balkon, jandéla jsb
    Waktos pangiriman: dua minggu
  • Kaca pinter / kaca PDLC

    Kaca pinter / kaca PDLC

    Kaca pinter, disebut oge Kaca Privasi Switchable, nyaéta solusi serbaguna.Aya dua rupa kaca pinter, hiji dikawasa ku éléktronik, hiji deui dikawasa ku solar.
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2