Kaca tempered & kaca Laminated

  • Kaca Laminated

    Kaca Laminated

    Info Dasar Kaca laminated kabentuk salaku sandwich tina 2 lembar atawa leuwih kaca ngambang, antara nu kabeungkeut babarengan jeung tangguh tur thermoplastic polyvinyl butyral (PVB) interlayer dina panas sarta tekanan sarta tarik kaluar hawa, lajeng nempatkeun kana luhur. -tekanan ketel uap ngamangpaatkeun suhu luhur sarta tekanan tinggi pikeun ngalembereh jumlah leutik sésana tina hawa kana palapis spésifikasi Datar laminated kaca Max.ukuran: 3000mm × 1300mm melengkung kaca laminated melengkung tempered lami ...
  • Kaca Tempered

    Kaca Tempered

    Inpormasi Dasar Kaca tempered mangrupikeun salah sahiji jinis gelas aman anu diproduksi ku pemanasan kaca datar dugi ka titik lemesna.Lajeng dina beungeut cai ngabentuk stress compressive sarta dumadakan niiskeun handap beungeut merata, sahingga stress compressive deui distributes dina beungeut kaca bari tegangan tegangan aya dina lapisan tengah kaca.Tegangan tegangan anu disababkeun ku tekanan luar diimbangi ku tegangan compressive anu kuat.Hasilna kinerja kaamanan kaca ngaronjat ...