. Cina Laminated Kaca pabrik jeung pabrik |Yongyu

Kaca Laminated

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Inpormasi Dasar

Kaca laminated kabentuk salaku sandwich tina 2 lembar atawa leuwih kaca ngambang, antara nu kabeungkeut babarengan jeung tangguh tur thermoplastic polyvinyl butyral (PVB) interlayer dina panas sarta tekanan sarta tarik kaluar hawa, lajeng nempatkeun kana tekanan tinggi. ketel uap ngamangpaatkeun suhu luhur sarta tekanan tinggi pikeun ngalembereh jumlah leutik sésana hawa kana palapis nu

Spésifikasi

Kaca laminated datar
Max.ukuran: 3000mm × 1300mm
Kaca laminated melengkung
Kaca laminated tempered melengkung
Ketebalan:> 10.52mm (PVB> 1.52mm)
Ukuran
A. R> 900mm, panjang arc 500-2100mm, jangkungna 300-3300mm
B. R> 1200mm, panjang arc 500-2400mm, jangkungna 300-13000mm

Kauntungan sejenna

Kasalametan:Nalika kaca laminated ruksak ku kakuatan éksternal, fragmen kaca moal Santika, tapi tetep gembleng sarta nyegah penetrasi.Ieu bisa dipaké pikeun sagala rupa lawang kaamanan, jandéla, témbok lampu, skylights, ceilings, jsb Ieu ogé bisa dipaké di wewengkon rawan gempa jeung Taufan-rawan pikeun ngurangan karuksakan disababkeun ku bencana alam.

Résistansi sora:Film PVB boga sipat blocking gelombang sora, ku kituna kaca laminated bisa éféktif meungpeuk transmisi sora jeung ngurangan bising, hususna keur noise frékuénsi low.

Kinerja Anti-UV:kaca laminated boga kinerja sumbatan UV tinggi (nepi ka 99% atawa leuwih), ku kituna bisa nyegah sepuh & fading tina jati indoor, curtains, mintonkeun, jeung item nu sejen.

hiasan:PVB ngagaduhan seueur warna.Éta masihan épék hiasan anu beunghar nalika dianggo sareng palapis sareng frit keramik.

Kaca Laminated vs Kaca Tempered

Kawas kaca tempered, kaca laminated dianggap kaca kaamanan.Kaca tempered dipanaskeun pikeun ngahontal daya tahanna, sareng nalika disetrum, kaca tempered ngarecah kana potongan-potongan leutik anu mulus.Ieu jauh leuwih aman ti annealed atawa kaca baku, nu bisa megatkeun kana shards.

Kaca laminasi, teu sapertos kaca tempered, henteu dirawat panas.Gantina, lapisan vinyl di jero boga fungsi minangka beungkeut nu ngajaga kaca ti shattering kana shards badag.Sababaraha kali lapisan vinyl ends nepi ngajaga kaca babarengan.

tampilan produk

kaca laminasi kaca tempered05 kaca laminasi kaca tempered20 50
kaca laminasi kaca tempered13 51 kaca laminated parunggu

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami