Unit kaca insulated Low-E

  • Low-E Unit Kaca Insulated

    Low-E Unit Kaca Insulated

    Info Dasar Kaca low-emissivity (atawa low-E kaca, pondok) bisa nyieun imah jeung wangunan leuwih nyaman jeung énergi-efisien.Lapisan mikroskopis tina logam mulia sapertos pérak parantos dilarapkeun kana gelas, anu teras ngagambarkeun panas panonpoé.Dina waktu nu sarua, kaca low-E ngamungkinkeun jumlah optimal cahaya alami ngaliwatan jandela.Nalika sababaraha liter kaca diasupkeun kana unit kaca insulating (IGUs), nyieun celah antara jandela, IGUs insulate wangunan jeung imah.Iklan...