Sistem kaca gelanggang es

  • Sistem Kaca Ice Rink

    Sistem Kaca Ice Rink

    Info dhasar Yongyu Glass, anggota vendor saka AS Ice Rink Association, wis ngekspor SGCC nyetujoni 1/2 "lan 5/8" produk kaca tempered kanggo industri es rink ing AS wiwit 2009. We ngekspor kualitas dhuwur lan cukup diregani produk kaca tempered kanggo pelanggan lan nuduhake bathi saka perdagangan.Kauntungan liyane Sistem kaca rink es tempered digunakake kanthi liar kanggo nglindhungi penonton ing mburi.Sistem kaca tempered ice rink nduweni sawetara tujuan, kalebu: 1) Nglindhungi ...