Kaca profil Tinted/Frosted/Low-E U

  • Kaca profil U hijau

    Kaca profil U hijau

    Kanggo ningkatake kelestarian lingkungan, produksi Green U channel Glass wis diwiwiti.Inisiatif iki wis dileksanakake kanggo nyedhiyakake pilihan sing luwih lestari lan ramah lingkungan kanggo industri konstruksi.Green U channel Glass minangka produk anyar sing nyedhiyakake bahan bangunan sing efisien energi lan ramah lingkungan.Produk iki digawe kanggo ningkatake lingkungan sing ijo lan lestari.
  • Tinted & Keramik Frit & Frosted-Low-E U Kaca Profil/U Channel Kaca

    Tinted & Keramik Frit & Frosted-Low-E U Kaca Profil/U Channel Kaca

    Info Dasar Kaca profil Tinted U yaiku kaca warna sing nyuda transmisi visual lan sumringah.Kaca tinted meh tansah mbutuhake perawatan panas kanggo nyuda potensial kaku termal lan breakage lan cenderung kanggo re-radiate panas diserep.Produk kaca profil U tinted kita kasedhiya ing macem-macem warna lan diurutake kanthi transmisi cahya.Disaranake sampeyan supaya sampel kaca nyata kanggo perwakilan werna bener.Frits keramik berwarna dibakar ing suhu 650 derajat Celsius menyang b ...